Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
222 berichten.
wilma wilma schreef op 7 februari 2019 om 10:06:
Wat fijn om weer thuis te komen bij mezelf. Een heerlijke groep mensen. De begeleiders, die zijn fijn, dat wist ik al. Maar de medecursisten waren ook heerlijk. Wat een fijn gevoel. Veilig. Het mag zijn zoals het is. Weer tot mijn kern komen. Het lukt doordat mijn kracht weer is aangewakkerd.
Dank jullie wel. Groetjes, Wilma
Bianca Groeneveld Bianca Groeneveld schreef op 7 februari 2019 om 09:59:
Als grapje vertelde ik een goede vriend dat ik 'vliegles' zou krijgen. In de realiteit heb ik op een veilige landingsbaan, mijn eigen intuïtie, kennis en kunde mogen verdiepen omgeven door hele fijne medecursisten en twee fantastische navigators. Een bevestiging dat ik op het goede pad zit en mag vertrouwen op mijn eigen 'zijn'!
Miriam Creusen Miriam Creusen schreef op 6 februari 2019 om 17:50:
Een hele mooie cursus om je eigen zijn en kunnen verder te verkennen en door te ontwikkelen. Veilige en vertrouwde plek bij Wiel en Marion. Woorden die erbij passen voor mij zijn; invoelingsvermogen, onderscheidingsvermogen ontwikkelen, ontvankelijkheid, 'je oersoepje' leren onderscheiden.
Wiel Daniels Wiel Daniels schreef op 6 februari 2019 om 17:47:
Wat heerlijk om in een veilige, liefdevolle omgeving met je mediamieke vaardigheden te mogen stoeien en groeien!
leon leon schreef op 29 januari 2019 om 13:10:
eergisteren de cursus numerologie gevolgd. geeft veel stof tot overdenking. De sfeer was humorvol en levendig Bijzonder om te merken dat er zo'n onderlinge klik ontstaat tussen zo onderling verschillende groepssamenstelling. Er kwamen emoties naar boven binnen een veilig gevoel. Het onderliggende motief is erg prettig: je dichter bij jezelf te brengen. dat gaat allemaal onderhoudend en op een toegankelijke manier. Kan het iedereen aanbevelen. voor mezelf heb ik besloten om hier regelmatig cursussen te volgen (het was mijn allereerste keer)