Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Czb® Erna Rensen

Conceptie – Zwangerschap – Bevalling

Deze 3 fases doorloopt elk mens als start van zijn leven.  Hoe het tot stand komt, hoe je het doorloopt en hoe je op deze wereld belandt. Dat heeft allemaal invloed op je ontwikkeling als mens. 

De emoties van je vader en moeder, de invloeden van buitenaf, alles wat er in deze periode gebeurt heeft zijn invloed op jou.

Czb is een cruciale fase in ons leven die vaak over het hoofd wordt gezien, omdat we ervan uitgaan dat we ons deze periode niet kunnen herinneren. Maar wist je dat deze periode nog steeds jouw dagelijks leven kan beïnvloeden? Het is de periode waarop jouw overtuigingen, gevoelens, emoties en gedragingen zijn gebaseerd.

Heb je bijvoorbeeld vastgezeten in het geboortekanaal tijdens je geboorte? Dit kan later in je leven leiden tot vastlopen in nieuwe, stressvolle of spannende situaties, tot paniekaanvallen, hyperventilatie, hoofd- en nekpijn, een gevoel van verlamming en andere ongemakken. Diepgewortelde overtuigingen zoals ‘het lukt me niet’ of ik red het niet’ of ik geef het op’, beïnvloeden onbewust je gedrag en kunnen een levenslange uitdaging zijn.

Wat heeft bijvoorbeeld stress met jou als foetus of baby gedaan? Of de hoge bloeddruk van je moeder of de ruzies in het gezin/familie toen ze zwanger was van jou? Mocht je na de geboorte bij jouw moeder op de buik liggen of werd je direct bij haar weggehaald?
Heb je in de couveuse gelegen? Wat zijn de invloeden geweest van een ongewenste zwangerschap of ben je van een verloren tweelinghelft?
Al deze ervaringen worden in jouw cellen (lichaamsgeheugen) opgeslagen en bepalen daarmee jouw huidige gevoelens en gedragingen.

Wat is jouw Czb verhaal?

Maar het goede nieuws is, dat dit veranderbaar is, door de generaties heen geven we dus niet alleen een trauma door, maar ook prachtige gaven en talenten.
Wanneer je de relatie tussen Conceptie, zwangerschap, bevalling en je huidige leven begrijpt, wordt de weg vrijgemaakt, van vastlopen en opgeven naar voluit leven.

Jouw Czb ervaring heeft je gevormd tot wie je bent. Dus wat je ook hebt meegemaakt, je bent een geschenk voor jezelf, je omgeving en voor je nageslacht. Je laat altijd iets goeds, iets moois achter!

De ervaringen die we in de baarmoeder hebben opgedaan, lopen als een rode draad door ons leven. Ben je benieuwd naar jouw rode draad?
Neem gerust contact met ons op. GSM 06-17582548 of info@marlantis.nl

In 2 sessies gaat Marion dan samen met jou de startperiode van je leven uitgebreid in kaart brengen. 

Het traject bestaat uit:

Vragenlijsten die je van tevoren invult.
Deze worden uitgebreid voorafgaand aan de eerste sessie door Marion   geanalyseerd en uitgewerkt.
Eerste sessie: duur ca. 90 minuten. Je neemt de vragenlijsten mee en verschillende babyfoto’s van jezelf.
Marion analyseert de eerste sessie en bereidt sessie 2 voor op basis van deze analyse.
Vervolg sessie: duur ca.90 minuten.

Introductieprijs voor deze twee sessies: €175,-
(geldig t/m juni 2024)