Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
276 berichten.
Karlijn Karlijn schreef op 13 juni 2024 om 09:33
De opleiding trok me aan vanwege het laag drempelige karakter, de ideale vorm om eens te proeven aan scholing op dit vlak. Ik heb het gevoel met deze opleiding meteen goed te zijn begonnen, dat me hier een essentiële basis is aangeleerd waar op andere plekken wel eens aan voorbij zou kunnen worden gegaan.
Als ik elders eerst was begonnen, had ik hier eerst wat dingen af moeten leren voor mijn gevoel. De lenige geest van wiel weet voor iedere deelnemer een passende uitleg te geven zodat de lesstof door ieder op zijn eigen manier begrepen wordt. Rakend. Zowel praktisch als fijngevoelig.
Er wordt een veelheid aan informatie en invalshoeken geboden en hierin wordt je vrijgelaten te voelen wat voor jou past en wat jouw waarheid is.
Wiel en Marion vullen elkaar goed aan. De cursus ademt ontspanning en vertrouwen. In mij als cursist, in de client en in alles wat zich aandient. Er is voldoende ruimte voor dat wat de lesstof en oefeningen losmaakt bij de deelnemers. Daar weten ze zorgvuldig op in te springen.
Bij mezelf merk ik sinds de cursus een verschuiving van twijfels over mijn bestaan(srecht) naar meer tevredenheid over wie ik ben en mag zijn. Het is lang geleden dat ik iets ervaren heb dat zo voedend en inspirerend is, echte zielevoeding.
Er zijn inzichten op een heel diep niveau binnengekomen. De oogst voelt rijk en de dankbaarheid is groot!

Tip: Wat mij betreft mogen er meer casussen aan bod komen. Dit is misschien ook persoonlijk, maar ik vind het altijd leuk om uitgedaagd/bevraagd te worden om zo gevoel te krijgen of ik het systeem begrijp. (evt. in de vorm van huiswerk tussen de lessen door).
Miranda Miranda schreef op 13 juni 2024 om 09:22
Wauw, wat een mooie en bijzondere opleiding! Wat heel fijn is om de theorie meteen in praktijk te oefenen. Met unieke, mooie, lieve dames mooie ervaringen mogen delen met elkaar. persoonlijk heb ik weer veel inzichten gekregen waardoor je weer een enorme groei doormaakt.
Lieve Wiel en Marion, bedankt voor alle aandacht, liefde, rust, vertrouwen, lach, traan en humor.
Een echt kadootje voor mezelf.
Hele dikke knuffel, Miranda
cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut schreef op 13 juni 2024 om 09:19
Mooie en interessante opleiding. Hele andere kijk op chakra's. Veel meer verdieping in de chakra's. Door de praktische kant en meer verdieping voor de praktijk en zeker ook heel veel inzichten voor jezelf waardoor persoonlijke groei.
Tevens mag je je eigen weg vinden in hoe je ermee omgaat en het toepast. Dat is fijn want dan ga je ook niet twijfelen of je het doet hoe het je aangeleerd wordt en dan misschien fouten maakt.
Dit geeft rust en ruimte.
Een hele fijne en warme sfeer tijdens de opleiding. In deze groep dus ook veel aandacht voor de groep.
Aanrader!
Dankjewel Marion en Wiel
cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut schreef op 13 juni 2024 om 09:13
De opleiding was een echte ontdekkingsreis en opnieuw naar mezelf kijken. Veel geleerd en ervaren. We waren met een klein groepje en dat was meteen vertrouwd, gemakkelijker om je kwetsbaar op te stellen. Er werd iedere keer op allerlei knopjes geduwd en dat was niet altijd even gemakkelijk. Je kunt echt jezelf zijn tijdens deze dagen. Maar de opleiding is een mooie manier om jezelf verder te ontwikkelen. Er gebeurde heel veel met me tijdens de opleiding. En er is veel aandacht voor iedereen en dat is heel fijn. De weken zijn voorbijgevlogen. De sfeer was vol vertrouwen. Een fijne omgeving om te groeien en naar jezelf te kijken hoe je de dingen doet. En alles wat ik geleerd heb kan ik in mijn eigen praktijk inzetten. Een bijzondere ervaring. Alle gevoelens mochten er zijn, en bijzonder om dat samen te delen.
Dank jullie wel Wiel en Marion voor deze mooie en liefdevolle periode
Asha Asha schreef op 29 januari 2024 om 12:20
Hele fijne dagen ervaren met unieke, lieve dames.
Mooie ervaringen van gebeurtenissen mogen delen met elkaar.
Niks was te gek. Het voelde zo vertrouwd ook met Wiel en Marion. 2 ontzettend lieve docenten die ons er doorheen hebben geloosd, zelfs met verdrietige momenten.
Ik ben altijd gesloten geweest, maar door deze prachtige docenten heb ik het aangedurfd om mijzelf zo open te stellen.
Blij dat ik dit heb mogen doen. Ik heb mij zo thuis gevoeld bij Wiel en Marion. Ik ga ze echt missen.
Asha Ramsodit