Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
276 berichten.
Karlijn Karlijn schreef op 13 juni 2024 om 09:33
De opleiding trok me aan vanwege het laag drempelige karakter, de ideale vorm om eens te proeven aan scholing op dit vlak. Ik heb het gevoel met deze opleiding meteen goed te zijn begonnen, dat me hier een essentiële basis is aangeleerd waar op andere plekken wel eens aan voorbij zou kunnen worden gegaan.
Als ik elders eerst was begonnen, had ik hier eerst wat dingen af moeten leren voor mijn gevoel. De lenige geest van wiel weet voor iedere deelnemer een passende uitleg te geven zodat de lesstof door ieder op zijn eigen manier begrepen wordt. Rakend. Zowel praktisch als fijngevoelig.
Er wordt een veelheid aan informatie en invalshoeken geboden en hierin wordt je vrijgelaten te voelen wat voor jou past en wat jouw waarheid is.
Wiel en Marion vullen elkaar goed aan. De cursus ademt ontspanning en vertrouwen. In mij als cursist, in de client en in alles wat zich aandient. Er is voldoende ruimte voor dat wat de lesstof en oefeningen losmaakt bij de deelnemers. Daar weten ze zorgvuldig op in te springen.
Bij mezelf merk ik sinds de cursus een verschuiving van twijfels over mijn bestaan(srecht) naar meer tevredenheid over wie ik ben en mag zijn. Het is lang geleden dat ik iets ervaren heb dat zo voedend en inspirerend is, echte zielevoeding.
Er zijn inzichten op een heel diep niveau binnengekomen. De oogst voelt rijk en de dankbaarheid is groot!

Tip: Wat mij betreft mogen er meer casussen aan bod komen. Dit is misschien ook persoonlijk, maar ik vind het altijd leuk om uitgedaagd/bevraagd te worden om zo gevoel te krijgen of ik het systeem begrijp. (evt. in de vorm van huiswerk tussen de lessen door).
Miranda Miranda schreef op 13 juni 2024 om 09:22
Wauw, wat een mooie en bijzondere opleiding! Wat heel fijn is om de theorie meteen in praktijk te oefenen. Met unieke, mooie, lieve dames mooie ervaringen mogen delen met elkaar. persoonlijk heb ik weer veel inzichten gekregen waardoor je weer een enorme groei doormaakt.
Lieve Wiel en Marion, bedankt voor alle aandacht, liefde, rust, vertrouwen, lach, traan en humor.
Een echt kadootje voor mezelf.
Hele dikke knuffel, Miranda
cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut schreef op 13 juni 2024 om 09:19
Mooie en interessante opleiding. Hele andere kijk op chakra's. Veel meer verdieping in de chakra's. Door de praktische kant en meer verdieping voor de praktijk en zeker ook heel veel inzichten voor jezelf waardoor persoonlijke groei.
Tevens mag je je eigen weg vinden in hoe je ermee omgaat en het toepast. Dat is fijn want dan ga je ook niet twijfelen of je het doet hoe het je aangeleerd wordt en dan misschien fouten maakt.
Dit geeft rust en ruimte.
Een hele fijne en warme sfeer tijdens de opleiding. In deze groep dus ook veel aandacht voor de groep.
Aanrader!
Dankjewel Marion en Wiel
cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut cursist opleiding natuurgeneeskundig therapeut schreef op 13 juni 2024 om 09:13
De opleiding was een echte ontdekkingsreis en opnieuw naar mezelf kijken. Veel geleerd en ervaren. We waren met een klein groepje en dat was meteen vertrouwd, gemakkelijker om je kwetsbaar op te stellen. Er werd iedere keer op allerlei knopjes geduwd en dat was niet altijd even gemakkelijk. Je kunt echt jezelf zijn tijdens deze dagen. Maar de opleiding is een mooie manier om jezelf verder te ontwikkelen. Er gebeurde heel veel met me tijdens de opleiding. En er is veel aandacht voor iedereen en dat is heel fijn. De weken zijn voorbijgevlogen. De sfeer was vol vertrouwen. Een fijne omgeving om te groeien en naar jezelf te kijken hoe je de dingen doet. En alles wat ik geleerd heb kan ik in mijn eigen praktijk inzetten. Een bijzondere ervaring. Alle gevoelens mochten er zijn, en bijzonder om dat samen te delen.
Dank jullie wel Wiel en Marion voor deze mooie en liefdevolle periode
Asha Asha schreef op 29 januari 2024 om 12:20
Hele fijne dagen ervaren met unieke, lieve dames.
Mooie ervaringen van gebeurtenissen mogen delen met elkaar.
Niks was te gek. Het voelde zo vertrouwd ook met Wiel en Marion. 2 ontzettend lieve docenten die ons er doorheen hebben geloosd, zelfs met verdrietige momenten.
Ik ben altijd gesloten geweest, maar door deze prachtige docenten heb ik het aangedurfd om mijzelf zo open te stellen.
Blij dat ik dit heb mogen doen. Ik heb mij zo thuis gevoeld bij Wiel en Marion. Ik ga ze echt missen.
Asha Ramsodit
Gaby Gaby schreef op 29 januari 2024 om 11:58
Lieve Wiel en Marion
Wat een mooie en leerzame opleiding, echt een kadootje voor mezelf.
Wat ik heel prettig vond is dat jullie de opleiding samen geven. Je ziet dan dat ieder het op zijn eigen manier aanpakt en dat beide goed is. Dan kun je zelf voelen en kijken "dit past bij mij".

Ik heb veel inzichten gekregen, niet altijd even makkelijk, maar wel leerzaam.
Ik zal de zondagen met jullie gaan missen en ons fijne groepje met 'mooie mensen'.
Ik voel ook dat je de volgende stap toch echt zelf moet/mag gaan zetten!

Wiel en Marion, bedankt voor jullie begeleiding, inzichten, humor en zachtheid.
Wordt vervolgd.
Hele dikke knuffel, Gaby
Cindy Cindy schreef op 29 januari 2024 om 11:52
Lieve Marion en Wiel
Wauw wat een bijzondere opleiding en wauw wat heb ik aan mezelf mogen werken. Wat een heerlijke energie. En zo'n fijn intiem groepje zodat ik me ook durfde open te stellen. Ik ga jullie wel missen op de zondagen. Wat ga ik nu doen?
Gelukkig heb ik me al aangemeld voor de volgende online cursus en ik blijf jullie volgen.

Marion, jij al eerste dankjewel dat ik jou heb mogen ontmoeten vorig jaar februari en dat ik daar de stap mocht maken van de reis waar ik aan begon en nu al zover ben gekomen. Dat ik jou heb mogen ontmoeten en daarna ook Wiel.
Dankjewel
Liefs Cindy
Judith Judith schreef op 29 januari 2024 om 11:48
Wat een mooie opleiding!
Zo duidelijk uitgelegd en daarna ruim de tijd om de praktijk te oefenen.
Wiel en Marion maken beiden voldoende tijd voor persoonlijke aandacht, iedereen mag en kan zichzelf zijn tijdens de opleiding.

Ik stond versteld wat de opleiding met mijzelf deed, het was een heel transformatieproces.

Bij Wiel en Marion voelt het altijd als een warm bad, als thuis komen!
Dank jullie wel!
Liefs Judith
anoniem anoniem schreef op 29 januari 2024 om 11:44
De opleiding Natuurgeneeskundig therapeut heeft mij veel positiefs gebracht. Het is moeilijk om in een paar zinnen samen te vatten maar ik zal het toch proberen.
Persoonlijk heb ik tijdens de opleiding een enorme groei doorgemaakt. Door de heldere informatie en de praktische oefeningen heb ik veel meer vertrouwen gekregen in mezelf, van binnen uit.
het heeft me de kracht gegeven om te leven in vertrouwen i.p.v. angst.
Laat de toekomst maar komen!
Imke - opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut Imke - opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut schreef op 5 november 2023 om 10:34
De opleiding was een echte ontdekkingsreis. Zoveel geleerd en ervaren!
De combinatie van theorie en praktijk vond ik fijn. Meteen het geleerde in de praktijk toepassen vond ik zeer prettig.
Naast alle kennis en ervaring die je op doet is het ook een super mooie manier om je zelf te ontwikkelen.
Hier is veel liefdevolle aandacht voor.
Ik vind het bizar hoe snel de opleiding voorbij is gevlogen en er is geen een keer geweest dat ik niet met plezier ben gekomen.
De sfeer vind ik het beste te omschrijven als vertrouwd, aandacht, liefdevol, rust, warm en natuurlijk humor!

De opleiding heeft mij veel gebracht, als eerste natuurlijk alle kennis en alle therapie-sessies die ik nu kan toepassen, daarnaast heeft het mij vertrouwen gegeven.
Vertrouwen in mijzelf, in de dingen die ik doe.
Het is echt zo’n mooie omgeving om te mogen groeien, bloeien en ontdekken.

Alles mag er zijn, alles is goed en samen met de groep en met Marion en Wiel was het een cadeautje om elke les te ervaren. ❤️

Dank jullie wel Marion en Wiel ❤️
Imke
Reactie cursist van de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut Reactie cursist van de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut schreef op 5 november 2023 om 10:28
Hele leuke en leerzame opleiding. De opleiding heeft mij als persoon veel inzichten gegeven voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Verder is het heel interessant en praktisch.
Dit is een goede en duidelijke basis wanneer je als therapeut wil gaan beginnen.
Ik raad het ieder aan om hier een opleiding en/of cursus te volgen.
Reacties van deelnemers Reset-Weekend Reacties van deelnemers Reset-Weekend schreef op 5 november 2023 om 10:24
* Vooral veel lof. Het is bijzonder hoeveel respect en veiligheid hier is.

* Super fijn en gaaf weekend. Mooie inzichten. Warm en thuis komen, genoten.

* Prachtig Marion en Wiel jullie een zijn, jullie samenwerking. Mooi wat jullie in jullie hoofd hadden “zomaar” aangepast aan de tijd, van hier en nu, en wat op ons pad kwam. Genoten van een sfeervol, bewustwordings weekend. Resetten en zoveel meer, thuiskomen, aanraking.

* Ik ben naar dit weekend gekomen met een verwachting: Verder? En hoe dan? Is het de moeite waard? Deze verwachting is nog overtroffen. Het evenwicht tussen programma en ontspanning is prima. Het gastadres is plezierig. Verwelkomend e.d.
Leny Leny schreef op 5 november 2023 om 10:15
Wat een bijzonder weekend was het. Ik ben blanco hier heen gekomen, maar zien wat er gebeurd.
Het heeft me inzichten gebracht, super fijn.
De groep voelde zo snel vertrouwd. Ik voelde me volledig op mijn gemak.
Dank jullie wel.
Leny
Evalien Evalien schreef op 5 november 2023 om 10:13
Beste Marion en Wiel

Ik ben hier naar toe gekomen, maar wist echt niet wat ik kon
verwachten. Maar dit had ik niet verwacht. Wat een mooi en leerzaam weekend heb ik voor mezelf gehad en zo’n mooie groep. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.

Veel liefs Evalien
leon limpens leon limpens schreef op 17 oktober 2023 om 11:35
De laatste 2 dagen van september en de 1e van oktober het resetweekend van Marlantis bezocht in Elsloo. Het is verbluffend hoe snel 8 mensen, grotendeels onbekenden voor elkaar, tot een hechte groep worden. Ongeacht ieders individualiteit is er een synergie die doet samensmelten.
Veel ontstaat gewoon als vanzelf.
Er was zondermeer een liefdevolle sfeer en het was alsof een onderlinge loyale betrokkenheid zich gaandeweg steeds verder uitrolde. De diepste dingen kwamen boven. Er waren ontdekkingen die voor mijzelf een regelrechte openbaring waren. Ik was daar zeker niet de enige in en er gebeurden fijne dingen die ook voor Wiel en Marion verrassend waren.
Heel wonderlijk dat zoveel gebeurt in zo'n luttel tijdsbestek.
Daarbij was er ook nog veel vrije tijd om zaken te laten bezinken en iets voor jezelf te doen. Die balans was, samen met alle ruimte voor veel humor, erg geslaagd.
Na de coronatijd verslofte bij mij het deelnemen aan cursussen - al sinds
2019, zoals ik nalezend hier heb ontdekt. Maar dat ga ik wél inhalen. Het is te wezenlijk om te laten schieten. Ik kan het iedereen warm aanbevelen.
Léon
Cindy Cindy schreef op 19 augustus 2023 om 21:40
Lieve Marion
Wauw, wat een fijne heerlijke cursus. Zo fijn en prettig. Een welkom gevoel, je liefde, volle hartelijkheid die ik al ervaarde bij de energetische massage is nu tijdens de cursus holistic pulsing gegroeid. Zo mooi. Dankjewel voor deze hele mooie fijne en leerzame dagen.
Veel liefs,
Cindy
Martine Martine schreef op 19 augustus 2023 om 21:38
Lieve Marion
Bedankt voor al je liefde die je mij en de rest van ons groepje gegeven hebt tijdens deze mooie zachte helende cursus.
Liefs, Martine
Jos Jos schreef op 19 augustus 2023 om 21:37
Ik weet nu waarom dat stemmetje al 15 jaar bleef zeggen dat ik h.p. moest gaan doen! Wat een mooie manier om mensen te helpen. Dit past bij mij.
Knuffel, Jos
Sandra Sandra schreef op 19 augustus 2023 om 21:35
Lieve Marion
Dankjewel voor de fijne 3 dagen Holistic Pulsing. Ik mocht weer lekker mezelf tegen komen. Veel geleerd en de liefde voor Holistic Pulsing ontdekt. Super leuk.
Dikke knoevel,
Sandra
Miranda Miranda schreef op 22 januari 2023 om 11:12
Lieve Wiel en Marion

De cursus reis door de 7 chakra's was heel bijzonder, met veel bewustwording.
Bedankt!

Liefs, Miranda
Diana Diana schreef op 22 januari 2023 om 11:11
Lieve Marion en Wiel
Bedankt voor deze mooie reis. Het was bijzonder, waardevol en heel fijn om dit te mogen ervaren.

Liefs Diana (cursist: Reis door de zeven chakra's)
Nicole Nicole schreef op 16 oktober 2022 om 09:59
Bij Marion en Wiel voel je je welkom.
De cursus is boeiend en leerzaam. Je leert meer dan alleen Holistic pulsing. We hebben ook tussendoor wel moeten lachen. Er was een ontspannen sfeer. Goede docenten en leuke cursisten. Een echte aanrader om de lessen hier te volgen of natuurlijk zelf een behandeling te ondergaan.
Liesbeth Liesbeth schreef op 13 oktober 2022 om 10:13
Je voelt dat Marion zoveel ervaring heeft opgebouwd om je bewust te maken over je lichaam of emotionele stukken.
Heel fijn om hierover meer te weten te komen
Kim thijs Kim thijs schreef op 13 oktober 2022 om 10:11
Lieve mensen,
Ik zou hier veel kunnen schrijven in positieve zin. Ik vat het even samen:
* welkom gevoel
* "echt"
* humorvol
* lach en traan
* ontzettend boeiend en leerrijk
De cursus therapeutische holistic pulsing was een geweldige aanvulling op de basis holistic pulsing.
DANK JULLIE WEL!
Liefs, Kim
Anne Elisabeth Anne Elisabeth schreef op 13 oktober 2022 om 10:06
Het is zo bijzonder dat telkens wanneer ik bij jullie ben langs geweest, dit niet alleen heeft bijgedragen tot een betere vakkennis, maar ook IN MIJN GROEI ALS MENS (zijn)!
blijf vooral bezig zoals jullie bezig zijn, namelijk puur en vanuit de essentie!
Annemarie Annemarie schreef op 14 september 2022 om 13:00
Voor mij was deze cursus fijn als kennismaking in de praktijk van energetisch werken en spiritualiteit.
De “theorie” of uitleg is goed te volgen. En het is fijn om in de praktijk te oefenen.
Sabine Sabine schreef op 14 september 2022 om 12:58
Weer een fijn weekend vol “aha” ervaringen en praktische toepassingen. Uitleg en praktijk!
Super fijn. Ik heb veel geleerd.
Vooral aan mezelf

Cursist Intuitieve & Spirituele ontwikkeling
Sarah Sarah schreef op 13 juni 2022 om 10:28
De cursus Kwantum Energie is de 1e cursus die ik bij jullie heb gevolgd. En dit zal zeker niet de laatste zijn. Jullie vormen een mooi team. De info wordt duidelijk overgebracht, er wordt volop geoefend en gevoeld. Een hele waardevolle toevoeging.
Wiel & Marion, mijn dank is groot! Tot ziens!
Liefs, Sarah
Liesbeth Liesbeth schreef op 13 juni 2022 om 10:26
Wiel & Marion
Het was een heerlijke terugkomst. Deze keer was Wiel de lesgever. ook nu was het weer een hele leerrijke ervaring met de "zachte energie". Weer een hele nieuwe wereld is me toegekomen!
Liesbeth
Sabine Sabine schreef op 13 juni 2022 om 10:24
Wiel & Marion
Wat fijn om te ervaren dat werken met energie zo aards en eenvoudig kan zijn. En toch......zoveel geleerd!
Tot een volgende keer!
Sabine
Anne Elisabeth Anne Elisabeth schreef op 13 juni 2022 om 10:22
Je bewust zijn van je gaven en talenten is één zaak maar weten waar je met bezig zijd, is een andere zaak! Dis is nu precies wat Wiel & Marion je aanleren weten hoe je talenten en gaven in te zetten.
(cursus Kwantum Energie)
Anne Elisabeth xxx
Liesbeth Liesbeth schreef op 15 april 2022 om 14:56
Lieve Marion, Lieve Wiel,
Holistic Pulsing
De cursus heeft een hele fijne en rustige opbouw. Op 3 dagen, 3 stukken, mooi gedoseerd.
Een mooie aandacht voor de houding van de gever.
Een hele rustige energie gedurende de hele cursus. Een energie die me steeds deed verlangen om terug te komen.
Waarschijnlijk ook naar de toekomst toe.
Dank je!
Liesbeth
Miriam Creusen Miriam Creusen schreef op 15 april 2022 om 11:19
Cursus Holistic Pulsing
Al vaak genoten van polistic pulsing en nieuwsgierig en leergierig om het zelf te gaan doen. Wat een mooie en zachte manier van behandelen. Hoe eenvoudig het lijkt als je op de tafel ligt onder de handen van Marion, als je het zelf gaat doen merk je hoe belangrijk een goede verbinding met jezelf als behandelaar is om je op degene op de tafel af te stemmen en deze een fijne flow te laten ervaren.
Zoals altijd bij Wiel en Marion geleerd in een veilige omgeving; Beiden hebben persoonlijke aandacht waardoor je niet alleen de 'kunstjes' leert, maar ook weer een stukje dichter bij jezelf komt en leer toepassen wat bij jou hoort. Dankjewel weer!
Mirka Mirka schreef op 20 september 2021 om 13:37
Lieve Wiel & Marion,
Dankjewel voor jullie fijne energie en deskundige uitleg.
Altijd fijn!
Liefs, Mirka
Angelique Angelique schreef op 20 september 2021 om 13:36
Wiel & Marion
Dankjewel voor 3 ontzettend leuke, maar vooral zeer leerzame dagen!
Ik hoop dat ik deze fijne behandeling door mag/kan geven in mijn praktijk.
Ik verheug me op de vervolg cursus!
Dankjewel,
Groetjes Angelique
Trudie Trudie schreef op 20 september 2021 om 13:34
3 dagen genoten en veel mogen leren en ervaren.
In een woord fijn!
Dank jullie wel.......direct opgegeven voor het vervolg.
Liefs, Trudie
Joyce Joyce schreef op 13 april 2021 om 21:20
Therapeutische Holistic Pulsing. Wat een mooie aanvulling op de basis cursus. Een fijne balans tussen theorie en praktijk.
Rust, aandacht, vertrouwen, genieten en de nodige humor.
Dank voor de mooie dagen!
Joyce
Josje Josje schreef op 13 april 2021 om 21:18
3 dagen genieten; van de aandacht, het leren, het ontvangen en ook het loslaten.
Dank!
Josje
Melanie Melanie schreef op 28 maart 2021 om 16:43
Cursus Holistic Pulsing
Tja wat kan ik hier nu opschrijven. Voor mij is dit mijn manier om vooral in kleine stapjes mezelf weer completer te maken.
Marion creëert een veilige omgeving en laat ieder in zijn waarde en tempo.
Dank hiervoor!!
Tot gauw.
Dikke kus Nesta
P.s. niet onbelangrijk is dat er ook genoeg ruimte is om je emoties de vrije loop te geven en hier ook bij stil te staan.
Melanie Melanie schreef op 28 maart 2021 om 16:41
Lieve Marion
Wat een ervaring deze cursus!
Dit alles heeft zoveel met me gedaan en heeft zoveel bij mij losgemaakt.
Veel emoties, maar ook heel veel geleerd.
Dit heb ik nodig om weer verder te kunnen in mijn leven. Dank je!
Een hele lieve groep mensen hebben me ontzettend geholpen!
Lilian
Melanie Melanie schreef op 28 maart 2021 om 16:39
Cursus Holistic Pulsing:
Een hele mooie en bijzondere behandelvorm. Veel individuele feedback en aandacht waardoor je zelf kunt groeien en de techniek goed onder de knie krijgt.
Een fijne, warme plek om de cursus te volgen!
Imke
Melanie Melanie schreef op 28 maart 2021 om 16:36
Cursus Holistic Pulsing
Mooie techniek wat mooi en diep werkt. Veel geleerd om ook je eigen lichaam te gebruiken als tool.
Dankjewel voor de fijne lessen
Melanie
Anke Anke schreef op 17 januari 2021 om 19:55
Hele fijne en Lieve mensen die mij geholpen hebben terug te gaan naar mezelf en bewust te zijn van mijn eigen echte gevoel en niet meer alleen maar door te gaan . Een heel interessante en bijzondere ervaring .
Nancy Nancy schreef op 21 september 2020 om 18:40
Meer inzicht in jezelf geeft rust en vertrouwen in de toekomst.
Wiel & Marion inspireren je met hun persoonlijke aanpak en praktische toepassing van de wereld rondom de chakra's.
Allesbehalve zweverig.Verhelderend!
Nancy
Debby Debby schreef op 21 september 2020 om 18:38
De reis door de 7 chakra's;
Dankjewel voor alle inzichten. Het geeft mij veel inzichten en erkenning. Door de fijne uitleg alles kunnen volgen.
En heel belangrijk......
Het geeft zelfvertrouwen. Zo blij dat ik deze reis met jullie mocht beleven.
Liefs, Debby
Els Els schreef op 18 augustus 2020 om 18:44
Dankjewel Marion en Wiel voor jullie deskundigheid, jullie hartelijkheid en inlevingsvermogen. De cursus Holistic Pulsing en de Therapeutische Holistic Pulsing heb ik als heel bijzonder ervaren. Met veel geduld, kennis en humor reiken jullie de cursus aan.
Wilma v/d Vin Wilma v/d Vin schreef op 30 juni 2020 om 19:24
Access Bars
Dank je wel voor de bijna moeiteloze cursus. Het kost weinig moeite om dit toe te passen. Alleen de grepen zijn enigszins denkwerk.
Dank je wel voor de uitstekende begeleiding Marion & Wiel
XXX Wilma
Marjo Marjo schreef op 29 juni 2020 om 21:25
Wiel en Marion, bedankt voor de begeleiding tijdens de cursussen holistic pulsing en therapeutisch holistic pulsing!
Op geheel eigen manier geven jullie richting aan deze cursus....bovendien heb ik hierdoor zelf ook een hele proces mogen meemaken.

Een mooie ervaring rijker en een kostbaar middel in handen om andere mensen te mogen helpen.

Dank jullie wel?
Karen Karen schreef op 1 maart 2020 om 17:13
7 Weken geleden is mijn 87 jarige moeder gevallen, gebroken knieschijf, operatie was noodzakelijk. Gezien de risico’s en de lange revalidatietijd hebben we besloten hiervan af te zien en zijn we vol goede hoop naar Marlantis gegaan. Na de eerste behandeling was het vocht uit haar knie en de pijn weg en ging het lopen stukken beter. (Met brace omdat ze haar been niet mocht buigen) ze kreeg celzouten voor betere bot-aanmaak bij de breuk. Nu, 3 behandelingen later zijn we naar de orthopeed geweest ter controle en voor nieuwe foto’s. Deze was zeer verbaasd en noemde het “wonderbaarlijk” dat mijn moeder haar been kon optillen en zelfs kon buigen. Ook bij druk op de knieschijf had ze geen pijn, tot verbazing van de arts. Ze krijgt nu een lichtere brace en mag met hulp van de fysio haar been weer tot 90 gr gaan buigen. Binnenkort komen we weer naar Kelpen-Oler om haar celzouten aan te passen voor het optimale gebruik van haar spieren.
Wiel en Marion, ook namens mijn moeder hartelijk bedankt, voor dit onverwachte, geweldige resultaat!
Liefs, Karen
Anne Elisabeth Anne Elisabeth schreef op 7 februari 2020 om 19:54
Eindelijk een manier gevonden om de werking van chakra's in mensentaal begrijpbaar te maken naar de hedendaagse maatschappij.

Geen zweverig gedoe of onduidelijke invullingen per chakra, maar wel maatschappelijke inhoud, herkenbare handelingen en emoties. Kortom gewoon de essentie naar jezelf leren begrijpen, waarom, wie en wat.
Dankbaar voor dit ongelooflijk inzicht.

Anne Elisabeth
XXX
Jessy Jessy schreef op 14 januari 2020 om 08:57
Lieve lieve Wiel en Marion
Bevangen door de eenvoud.
Gelukzalig naar huis.
X Jessy
Jan Jan schreef op 14 januari 2020 om 08:56
De cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling was een waardevolle aanvulling in de weg op naar mezelf.
Dank jullie wel!
Jan
Christine Christine schreef op 27 december 2019 om 09:02
Dank je wel lieve Marion en Wiel voor de mooie lessen en de persoonlijke aandacht.
Het was een fijne beleving om Holistisch Pulsing te mogen ervaren en te leren.
Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar het therapeutische gedeelte.
Tot ziens.
Veel liefs, Christine
Lyan Lyan schreef op 27 december 2019 om 08:58
Lieve Marion en Wiel
Bedankt voor de fijne uitleg en persoonlijke aandacht betreffende de cursus holistic pulsing.
Geweldige beleving.
Veel liefs, Lyan
Anika Anika schreef op 3 september 2019 om 21:16
Vandaag heb ik deelgenomen aan chakra's meten met een pendel. Wat een toegevoegde waarde is deze cursus voor mij als aankomend therapeut. Door te werken met de pendel komt men al snel tot ontdekking welke chakra's uit balans zijn. Waardoor het makkelijker wordt om de juiste behandeling te kunnen toepassen. Ik heb Wiel en Marion als deskundige, warme mensen ervaren met passie voor hun vak. Ze weten waarover ze praten. Dank je wel voor deze fijne dag
Anika
Ans Ans schreef op 3 september 2019 om 17:42
Ik heb genoten van de cursusdag. Ik kijk ernaar uit om het meten van de chakra's met de pendel te gaan doen.
Fijne tool om mee te werken.
Dank voor de heldere info en de prettige wijze van lesgeven.
Groetjes, Ans
Sjannie Sjannie schreef op 3 september 2019 om 17:40
Lieve Wiel & Marion
Wat een mooie laagdrempelige cursus. Een hele mooie aanvulling op mijn praktijk! Dankjewel.
Heel veel geleerd vandaag.
Liefs, Sjannie
Carmen Carmen schreef op 3 september 2019 om 17:39
Heel Interessant en verrassend! Een uitdaging ook om jezelf beter te leren kennen.
Super leerzaam! Ik heb ervan genoten!
I muchas gracias!
Carmen
Wouter Wouter schreef op 3 september 2019 om 17:35
Wat een verrassende cursus Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling! Heel leerzaam en praktische tools.
Veel dank Marion & Wiel
Wouter
Debby Spelthan Debby Spelthan schreef op 2 september 2019 om 17:17
Chakra's pendelen.

Een fijne duidelijke uitleg van de cursus.Ontspannen sfeer en veel mogelijkheid om vragen te stellen.
Nieuwsgierig naar de volgende cursus.
Kortom een echte aanrader.
Wouter Wouter schreef op 4 juni 2019 om 17:38
De workshop numerologie was zeer geslaagd.
Zonder verwachtingen heb ik hieraan deelgenomen, maar het heeft me veel geleerd en duidelijk gemaakt.
In een fijne en vertrouwde omgeving heb ik een extra stap gezet in 'het begrijpen van de mens'.
Hartelijk dank.
Wouter
Carmen Carmen schreef op 4 juni 2019 om 17:36
I muchas Gracias! I superinteresante!
Ik heb veel geleerd op een leuke manier!
Super uitgelegd!
Dank voor de gezelligheid en de kennis.
Carmen
Wilma v.d. Vin Wilma v.d. Vin schreef op 4 juni 2019 om 17:34
Numerologie
Getallen zijn zo heerlijk. Er worden weer meer dingen duidelijk op een andere manier. Wat een mooie manier van denken.
Leuk om dit samen met Wouter en Carmen te doen.
Dank jullie wel Wiel & Marion.
Groetjes, Wilma
Hannie Hannie schreef op 20 mei 2019 om 12:23
Een rustige locatie, mooie mensen en veel bagage gekregen bij de kwantum energie.
De bagage is waardevol, licht en hartverwarmend.
Dank voor de persoonlijke attentie.
Hannie
Miriam Creusen Miriam Creusen schreef op 20 mei 2019 om 12:21
Me weer 2 dagen ondergedompeld in de wereld van energie. Heerlijk om weer bekende zaken voorbij te zien komen en te oefenen. Blij met de bevestiging van wat er allemaal al aanwezig is.
Heerlijk om zonder woorden vanuit jezelf zo 'gemakkelijk' toegang te hebben tot zoveel energie.
Weer in deskundige en veilige handen van Wiel & Marion
Miriam
Carine Luijten Carine Luijten schreef op 20 mei 2019 om 12:18
Kwantum Energie;
Oase van rust en eenvoud. Heb er enorm van genoten.
Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, dat werd me duidelijk!
Thanks,
Carine Luijten
Laura Laura schreef op 27 maart 2019 om 11:37
Zondag de cursus aromatherapie afgesloten. Dit waren 3 leerzame en gezellige dagen!
Veel geleerd door de brede kennis van Wiel En Marion, mooi om de samenwerking tussen hen te zien, dit is een hele prettige manier om een les te volgen.
Ik heb de cursus al flink kunnen inzetten en al heel wat olietjes gemaakt met veel plezier.
Ik hoop dat er nog eens een passende cursus voor mij langs komt!
Laura
Lieke Lieke schreef op 25 maart 2019 om 12:16
Recent de cursus aromatherapie gevolg bij Marlantis. Een echte aanrader, interessante lesstof en niet te vergeten af en toe van onderwerp kunnen switchen waardoor we heerlijk hebben kunnen lachten. Bedankt Wiel en Marion
Ik kom vast nog eens terug voor een cursus....
leon leon schreef op 21 maart 2019 om 12:31
Paar dagen geleden met de tweede lesdag de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling afgesloten. ingrijpende en aangrijpende dingen meegemaakt. Wiel vertelde dat elke groep weer anders is en dus elke cursus zijn eigen sfeer en inhoud heeft. Zou het best opnieuw willen meemaken. Dit was nu voor mij inmiddels de derde keer om een cursus mee te maken. Ik ga zeker verder met volgende cursussen.
Rick Rick schreef op 19 maart 2019 om 17:18
Wat een ontzettend toegankelijke en persoonlijke manier om met spiritualiteit in aanraking te komen! Na 3 overweldigende 1 op 1 sessie met Wiel heb ik er een 2 daagse cursus achteraan geplakt. Meer dan de moeite waard, en dat gaat ook zeker niet de laatste zijn.. Thanks voor dit bijzondere inzicht en de wijze lessen!
Esther Esther schreef op 17 maart 2019 om 18:37
Super bedankt voor 2 uiterst leerzame dagen!
Met een lach en een traan zijn vele nieuwe deurtjes open gezet. ?
leon leon schreef op 8 maart 2019 om 19:27
vandaag voor de tweede keer op cursus, nu het eerste deel gevolgd van spirituele en intuïtieve ontwikkeling. Ben er erg enthousiast over. Fijn groepje, iedereen erg geëngageerd. Heeft me erg veel nieuwe inzichten gebracht voor mijn leven. En onvermoede dingen ontdekt. Dat je een aura kunt voelen bijvoorbeeld. Verbluffend! Was heel stimulerend en ik zie erg uit naar het slotdeel volgende week zaterdag. Wil het iedereen aanbevelen. Zeker ook door de wijze waarop de cursus wordt gegeven. Ruimte voor ernst, ruimte voor relativering, ruimte voor humor. En er dan béter uitkomen dan dat je erin ging!!
Loes Loes schreef op 14 februari 2019 om 15:52
Vraag; Hoe heb je deze dagen ervaren? .....Dat ik steeds bewuster word van het voelen en zien en ervaren. Dat ik mezelf steeds meer erkenning geef en mag zijn wie ik ben! Verder ben gekomen in mijn eigen proces. Verder geen tops: het was TOP
DANK!
Claudia Claudia schreef op 14 februari 2019 om 15:50
Ik begon de cursus met een lichte weerstand, had eigenlijk geen zin, terugkijkend vanuit een angst om te falen. toen ik besloot om te genieten en plezier te hebben, is dit ook precies wat er gebeurde. Veel geleerd & genoten & plezier gehad.
(cursist therapeutische holistic pulsing)
Alexandra & Edwin Alexandra & Edwin schreef op 10 februari 2019 om 19:53
Fijn om dit te hebben mogen ervaren, een aanvulling voor onze persoonlijke ontwikkeling.
Marion & Wiel zijn hele fijne begeleiders en zorgen voor een ontspannen sfeer. Leerstof goed vertaald naar praktijk met veel oefenmomenten, waarbij een ieder in zijn waarde wordt gelaten.
Dank jullie voor nieuwe inzichten.
Wilma v.d.Vin-vdr Velden Wilma v.d.Vin-vdr Velden schreef op 10 februari 2019 om 19:50
Kwantum Energie....wat een fijne cursus. Wederom hard gewerkt aan mezelf. Wat fijn om dit te mogen ervaren.
Ik ben blij dat ik geweest ben! Dank je wel!
Hilde Hilde schreef op 10 februari 2019 om 19:48
Blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Ik voel zo'n bevrijding en vandaag merkte ik reeds op dat oude kennis reeds begon te stromen. Ik werd er helemaal blij van. Voel dat ik hierdoor mijn geboorterecht heb teruggekregen.
In dankbaarheid. Liefs, Hilde
Anne Elisabeth Anne Elisabeth schreef op 7 februari 2019 om 15:59
Marion & Wiel,
De reiskoffer en rugzak stonden reeds klaar voor de reis naar mezelf. Enkel de inhoud was nog niet duidelijk.....
Wat neem ik mee en wat laat ik thuis. Onbewust weet je wat je volgens de weersomstandigheden nodig hebt op je reisbestemming, maar toch is dat voor iedereen verschillend.
Door jullie rationaliteit, aanreiken van de juiste bouwstenen vooral in alle eenvoud zonder al te veel spektakel, maakt jullie cursussen voor iedereen toegankelijk!
En ja, sinds vandaag is mijn reiskoffer volledig gevuld en de rugzak.....die ga ik thuis laten!
Dank je wel voor alles.
Liefs, Anne Elisabeth xxx
Saskia Saskia schreef op 7 februari 2019 om 10:09
Mediumschap & Trancehealing betekende voor mij thuiskomen en leren bij mezelf te blijven. Maar ook kreeg ik de uitnodiging om te leren vertrouwen in mijn eigen waarnemingen. De veiligheid van de groep opende deuren die het mogelijk maken op op een nieuwe manier mezelf te kunnen en mogen uiten. Dit brengt grote veranderingsprocessen teweeg waarvoor mijn grote dank!
Met liefdevolle groet, Saskia
wilma wilma schreef op 7 februari 2019 om 10:06
Wat fijn om weer thuis te komen bij mezelf. Een heerlijke groep mensen. De begeleiders, die zijn fijn, dat wist ik al. Maar de medecursisten waren ook heerlijk. Wat een fijn gevoel. Veilig. Het mag zijn zoals het is. Weer tot mijn kern komen. Het lukt doordat mijn kracht weer is aangewakkerd.
Dank jullie wel. Groetjes, Wilma
Bianca Groeneveld Bianca Groeneveld schreef op 7 februari 2019 om 09:59
Als grapje vertelde ik een goede vriend dat ik 'vliegles' zou krijgen. In de realiteit heb ik op een veilige landingsbaan, mijn eigen intuïtie, kennis en kunde mogen verdiepen omgeven door hele fijne medecursisten en twee fantastische navigators. Een bevestiging dat ik op het goede pad zit en mag vertrouwen op mijn eigen 'zijn'!
Miriam Creusen Miriam Creusen schreef op 6 februari 2019 om 17:50
Een hele mooie cursus om je eigen zijn en kunnen verder te verkennen en door te ontwikkelen. Veilige en vertrouwde plek bij Wiel en Marion. Woorden die erbij passen voor mij zijn; invoelingsvermogen, onderscheidingsvermogen ontwikkelen, ontvankelijkheid, 'je oersoepje' leren onderscheiden.
Wiel Daniels Wiel Daniels schreef op 6 februari 2019 om 17:47
Wat heerlijk om in een veilige, liefdevolle omgeving met je mediamieke vaardigheden te mogen stoeien en groeien!
leon leon schreef op 29 januari 2019 om 13:10
eergisteren de cursus numerologie gevolgd. geeft veel stof tot overdenking. De sfeer was humorvol en levendig Bijzonder om te merken dat er zo'n onderlinge klik ontstaat tussen zo onderling verschillende groepssamenstelling. Er kwamen emoties naar boven binnen een veilig gevoel. Het onderliggende motief is erg prettig: je dichter bij jezelf te brengen. dat gaat allemaal onderhoudend en op een toegankelijke manier. Kan het iedereen aanbevelen. voor mezelf heb ik besloten om hier regelmatig cursussen te volgen (het was mijn allereerste keer)
Karen Karen schreef op 29 oktober 2018 om 08:23
Het Therapeutisch pulsen sluit naadloos aan op het eerder gevolgde gedeelte ook al was dat bij een ander opleidings instituut. De extra verdieping maakt het mogelijk om traploos de diepte in te gaan. Dit gaat dan voor beide probleemloos en is makkelijk te reguleren. Deze aanvulling op het pulsen is zeer waardevol, een mooie verrijking!
Diana Diana schreef op 29 oktober 2018 om 08:20
Zeer leerzaam, voldaan, prettig, mooi “rustgevend”; praktisch, vol warmte. De dagen vlogen voorbij.
Lily Lily schreef op 29 oktober 2018 om 08:19
Super fijn. Heel leerzaam en heel overzichtelijk. Voor mij heel fijn om te ageven de THP en natuurlijk om te ontvangen. Het brengt zeker veel in zowel gevoel als inzicht/bewustwording.
Nadine Nadine schreef op 29 oktober 2018 om 08:18
Ik heb enorm veel bijgeleerd, leuke extra technieken. Er was een hele leuke en leerrijke interactie tussen de cursisten,
Groetjes, Nadine
(Cursist Therapeutishe Holistic Pulsing)
Anita Anita schreef op 27 oktober 2018 om 09:28
Marion & Wiel
Ik heb genoten van de cursus aromatherapie; een onderwerp dat me altijd al interessant leek. Het ruiken en voelen maakt het meer dan alleen een theoretische cursus, net als de handmassage.
Groetjes, Anita
Christel Christel schreef op 14 oktober 2018 om 08:11
Na de reiki cursussen was de cursus Kwantum Energie een prima aanvulling om nog beter aan mijn aarding te werken en met de aarde energie mijn eigen energie te vullen en gevoeligheid nog meer te verhogen. De 'mengkraan' kan nu alle kanten uit.
Zeer interessante cursus, dankjulliewel! Ga zo door.
Loes Loes schreef op 25 september 2018 om 16:05
Weer een stap verder in 'aarden' hier op aarde, in mijn leven en mijn lijf. Weer verbinding maken met mezelf en nog meer voor mezelf gaan staan, bij mezelf blijven.
Een cadeau !
En beslist een verdere professionalisering in mijn vak!

Loes, cursist Holistic Pulsing
Claudia Claudia schreef op 25 september 2018 om 16:02
Ik kwam zonder specifieke verwachting naar de cursus Holistic Pulsing. Maar had er wel heel veel zin in om dit toe te voegen aan wat ik doe. Het heeft mij verrast, verbaasd, plezier gebracht en in mijn ziel geraakt.
Dankbaar dat ik dit hier heb mogen beleven en delen.
Nadine Craeghs Nadine Craeghs schreef op 30 april 2018 om 10:43
Lieve Marion & Wiel,

Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst mogen kennis maken met holistic pulsing. Het bracht me zo enorm bij mezelf dat ik dacht: dit wil ik ook kunnen.
Als een klein kind heb ik uitgekeken naar het weekend... Het mooie is dat al mijn verwachtingen ingelost zijn.
Met welke warmte en liefde jullie al dit moois overbrengen naar de cursisten, zo een mooie groep bij elkaar.
Hopelijk blijf ik nog een hele tijd jullie pad kruisen.
Liefs, Nadine
Susan Susan schreef op 29 april 2018 om 21:50
Lieve Marion en Wiel
Wat waren het mooie leerzame dagen. Met verschillende emoties, die los getrild worden.
Onvoorstelbaar dat dit allemaal naar boven kan en mag komen.
Heerlijk die ontspannenheid die het teweeg brengt.
Liefs Hans en Susan
Jit Jit schreef op 29 april 2018 om 21:48
De effecten van Holistic Pulsing zijn diepgaand. Indrukwekkend wat er emotioneel gebeurt door deze 'eenvoudige' techniek.
Heel fijne ervaring.
Lieve groet Jit Bakker
Finy Finy schreef op 29 april 2018 om 21:46
Lieve Marion en Wiel
Wat een ervaring, geweldig!
Dank jullie voor dit mooie cadeau
Liefs Finy
Claudia Claudia schreef op 19 februari 2018 om 09:35
Lieve Wiel, lieve Marion,
Afgelopen weekend vroeg iemand mij hoe het met mij gaat. Ik hoorde mezelf antwoorden 'goed' en ik voelde van binnen dat ik dat ook echt meende! Dat was de afgelopen maanden wel anders en ik heb me meer dan eens afgevraagd of ik me ooit echt wel weer goed zou gaan voelen. Ik ben regelmatig bij jullie geweest voor een individuele sessie, tijdens de meditatieavonden en trainingen. Bij jullie voelde ik me steeds thuis komen, dat gaf me rust, ontspanning en een veilig en vertrouwd gevoel dat ik in mezelf even niet zo goed kon vinden. Het was ook onwennig om zo vaak aandacht voor mezelf te vragen en er was regelmatig een strijd in mezelf gaande; enerzijds was er dat stemmetje dat zei dat ik me niet aan moest stellen en het toch echt wel zelf moest kunnen, en aan de andere kant was er dat gevoel van rust dat zei dat ik die aandacht best mocht vragen, ook nodig had en dat dat ook helemaal oké was. En ook jullie bevestigden dat telkens weer en hebben mij geholpen om nieuwe laagjes in mezelf te ontdekken. Ik ervaar meer dan ooit liefde en acceptatie, voor mezelf en daardoor ook voor anderen. En ik kan weer voelen als ik zelf met cliënten werk! Dat ben ik een tijdje kwijt geweest, maar het is terug! Dit alles heeft eraan bijgedragen dat ik me nu elke dag meer (en meer dan ooit tevoren) thuis voel in mezelf. Dat is fijn! Ik heb weer vertrouwen in mezelf en in mijn eigen kracht. Dank jullie wel voor alles wat jullie daaraan bijgedragen hebben. Jullie zijn voor mij twee engelen op aarde! Tot gauw! Liefs, Claudia
Mariska Mariska schreef op 11 januari 2018 om 14:22
Marion en Wiel,
Dank je wel voor de mooie dagen.
Intensief maar vooral bijzonder!
Technieken leren waarin verbinding de diepgang geeft.
Super om te ervaren om een pulsing te geven en te ontvangen.
Liefs, Mariska
Wendy Wendy schreef op 11 januari 2018 om 14:21
Lieve Marion & Wiel
Bedankt voor de 2 bijzondere dagen!!
Geweldig wat Holistic Pulsing teweeg kan brengen met een zachte manier van aanraking!
Bedankt voor de uitleg en jullie liefdevolle en respectvolle benadering.
Veel liefs, Wendy
Annelies Annelies schreef op 11 januari 2018 om 14:19
Marion en Wiel,
Dank voor de verkiezingsdagen van Holistic Pulsing. Geweldig mooi, een zachte aanraking wat het kan betekenen voor de ander.
Bedankt voor de uitleg.
Pulsing groet, Annelies
Sjannie Sjannie schreef op 10 januari 2018 om 14:16
Lieve Marion & Wiel
Wat een beleving, de therapeutische Holistic Pulsing. Jullie brengen deze met zoveel geduld en liefde.
Het voelt super!
Liefs, Sjannie
Elle Elle schreef op 3 december 2017 om 15:57
Wiel en Marion,

Waardevolle, oprechte en echte mensen, zo ervaar ik jullie beiden. Wiel heeft al een heel traject met me afgelegd in de EEN opleiding waar ik enorm dankbaar voor ben. De ruimte die ik kreeg om steeds weer mijn eigen processen en mijn eigen- niet weten te onderzoeken gaf me zoveel ruimte en vrijheid. Zowel als docent als therapeut heb ik graag contact met Wiel en Marion. Hun niet- oordelende kijk, hun kracht, hun liefde die centraal staan in het werken raakt me en maakt me ook steeds weer een mooier mens. Daarnaast heb ik pas leren kennis maken met de holistic pulsing van Marion. Wat een passie. Het is in ieder geval voor mij de eerste therapie die me zo ontspannen kan laten voelen, met of zonder woorden,... Ik ben fan en hoop nog lang op jullie pad te mogen zijn! Voor mij zijn jullie mijn inspiratie om verder te gaan op mijn eigen alternatieve pad. Bedankt!
Marielle Marielle schreef op 28 november 2017 om 16:49
Ik heb de masterclass testen van afgelopen vrijdag als waardevol ervaren. De verdieping en nuancering maakt het makkelijker om bij de kern te komen en een vertaalslag te maken in communicatie dat beter aansluit bij de beleving van de ander. Ook vond ik het verrijkend om diverse casussen te bespreken voortkomend uit 10 jaar praktijkervaring met deze methode.
Claudia Claudia schreef op 28 november 2017 om 11:45
Afgelopen week heb ik bij Wiel de masterclass Meten gevolgd, voor E.E.N. therapeuten. En er werd gevraagd om hier, als ik dat zou willen, iets over in dit gastenboek te schrijven. Er valt heel veel over te zeggen en tegelijkertijd weet ik de juiste woorden niet te vinden. Als ik er dan iets over zou kunnen zeggen, is dat Wiel het talent heeft om in deze masterclass alle theorie tot leven te wekken op zijn eigen unieke manier en je de kans krijgt om de kennis die in je hoofd zit te laten integreren in je hele systeem. Dan ga je het begrijpen op een andere laag, andere linken leggen en valt opeens een heleboel op zijn plek. Wat mij betreft een must voor alle E.E.N. therapeuten die klaar zijn om een stap verder te gaan en een laagje dieper te duiken!
Mariska Mariska schreef op 28 september 2017 om 17:18
Lieve Marion en Wiel,
Jullie blijven mij inspireren met workshops/cursussen.
Gisteren en vandaag het holistic pulsing mogen ervaren en leren. Ook dan worden er processen aangeraakt.
Dank je wel voor de mooie ervaring, het leren, jullie enthousiasme en jullie zijn!
Liefs, Mariska
Sjannie Sjannie schreef op 28 september 2017 om 12:37
Lieve Marion en Wiel
Eindelijk heb ik de cursus Holistic Pulsing kunnen doen. Hij stond al lang op mijn verlanglijstje.
Het was weer vertrouwd, een thuiskomen!
Bedankt voor de fijne cursus en de rustige uitleg.
Liefs, Sjannie
Annelies Annelies schreef op 28 september 2017 om 11:58
Marion en Wiel
Wat een geweldige ervaring deze cursus. Jullie doen het prima, een fijne uitleg, geen waarde oordelen. Ik zal hem vaak gaan gebruiken voor en al bij degene die me lief zijn.
Dank!
Pulsing groet, Annelies
els lormans els lormans schreef op 2 augustus 2017 om 08:37
hoe maken jullie het?
fijn dat ik de volgende maand weer komen kan .
groetjes
els.
Diny Diny schreef op 19 april 2017 om 06:13
Lieve Wiel en Marion,

Ik heb zondag 9 april een verhelderende en inspirerende dag gehad. De masterclass meten is voor elke E.E.N. therapeut zeer aan te bevelen.
Dank je wel Wiel, voor je enthousiasme en gedrevenheid. Ik heb ervan genoten.

Diny
Anoek Kern Anoek Kern schreef op 3 april 2017 om 10:07
Een cursus om je eigen waarheid te creëren & het vertrouwen in jezelf te vinden.

Anouk Kern
Githa Githa schreef op 3 april 2017 om 10:05
Lieve Marion en Wiel,

Dankjewel voor de mooie ervaringen die we dit weekend mochten ervaren. Zeer leerzaam en waardevol en mijn dank dat ik heb mogen leren.
Liefs, Githa
(cursist intuïtieve en spirituele ontwikkeling)
Leon Leon schreef op 3 april 2017 om 10:03
Lieve Wiel en Marion
Dit was voor mij de duw in de rug die ik nodig had.
Heel hartelijk bedankt hiervoor.
Leon
Henriette Henriette schreef op 26 maart 2017 om 16:44
Lieve Marion,
Wat een prachtige methode, moeiteloos bewegen, tot in de diepste kern,
heerlijke ontspanning.
Thuiskomen bij mezelf!

Liefs en knuffel, Henriette
(cursist holistic pulsing)
Renate Renate schreef op 26 maart 2017 om 16:42
Leef Wiel en Marion
Ich heb wir 2 daag genoate!
Veel gelierd, en moge zien.
Heerlijk.

Leefs van mich, Renate
Marlies Marlies schreef op 19 maart 2017 om 18:01
Lieve Wiel en Marion
Na 3,5 jaar zoeken, heb ik hier mijn balans gevonden en geleerd om mezelf en anderen in balans te brengen.
Geweldig om contact te maken met je zielenenergie

Marlies
Miriam Miriam schreef op 18 december 2016 om 20:59
Lieve Wiel en Marion,
Enigszins gespannen begon ik aan de driedaagse cursus Ontmoet Jezelf met Body & Mind.
En wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb.
Na jaren van spanning in m\'n lijf voel ik nu eindelijk ontspanning en mag ik weer moe zijn, energiek zijn en alles wat daar tussen zit.
Jullie zijn een fijn stel dat elkaar mooi aanvult en veilig voelt om kwetsbaar te mogen zijn.
Dankjewel daarvoor.
Liefs, Miriam
Mieny Mieny schreef op 18 december 2016 om 20:55
Lieve Marion en Wiel,
In een omgeving van vertrouwen is er veel los gekomen.
En ook puzzelstukjes zijn op zijn plek gevallen. Ik ben er nog lang niet maar dank jullie wel voor het op weg helpen.
Namaste Mieny
Wendy Wendy schreef op 18 december 2016 om 20:53
Ik kwam zonder verwachtingen en ik ben onder de indruk van alles wat mijn lichaam mij wilde vertellen.
Alles wat ik heb mogen voelen én loslaten.
Dank jullie wel voor de humorvolle en respectvolle benadering.
Wendy
Evaly Evaly schreef op 18 december 2016 om 20:51
Lieve Marion & Wiel,

Super bedankt,
Veel liefs, Evaly (cursist Ontmoet Jezelf met Body & Mind)
moeilijkeYvonne moeilijkeYvonne schreef op 13 oktober 2016 om 09:13
Quantum touch.............wat een ervaring. Ik was onzeker, bang, gefrustreerd maar vooral nieuwsgierig. Ben in het diepe gesprongen.......... en heb twee prachtige dagen gehad.Onvoorstelbaar wat een effect \'t kan hebben. Ikzelf heb twee dagen spierpijn gehad overal !! en slaperig...maar voel me herboren, lichter, een specialer mens!!
Dit is het begin van een nieuwe weg, dat is zeker!
Dank .... ook aan alle lieve mede cursisten.
Marijke klein gunnewiek Marijke klein gunnewiek schreef op 10 oktober 2016 om 16:30
Lieve Wiel en Marion,

Dank jullie wel voor de prachtige dagen in Kelpen.
Mooie inzichten gekregen en een nieuwe krachtige techniek die ik ga integreren in mijn behandelingen.

Liefs Marijke
Eline Eline schreef op 10 oktober 2016 om 16:28
Lieve Marion & Wiel,
Wat een verrijking! Dank voor de aanvulling, begeleiding, steun, het \'wakker\' maken etc, etc. Zeer zeker tot snel!

Liefs, Eline (cursist quantum touch)
Ann Ann schreef op 27 september 2016 om 18:13
Lieve Wiel en Marion
Mezelf leren terug zetten in mijn kracht! Wow, wat een parel!

Liefs Ann
Marlies Marlies schreef op 27 september 2016 om 11:27
Voel me gelukkig dat ik mijn gids heb leren kennen en weer vertrouwen heb in mezelf.

Marlies - cursist intuïtieve en spirituele ontwikkeling
Ilse Ilse schreef op 14 september 2016 om 21:27
De Medium Cirkel avond was een heel aparte ervaring voor mij. Ik had geen idee wat het precies inhield, het heeft indruk op mij gemaakt. Bepaalde dingen zijn weer tot besef gekomen en ik ben ook weer een stukje dichter bij mezelf gekomen en inzicht gekregen. Daarvoor dank

Ilse
Michael Michael schreef op 15 juni 2016 om 19:05
Beste Wiel en Marion,

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige cursus Quantum tough healing!
ik ben veel dichter bij mezelf gekomen en begin me nu steeds meer te ontwikkelen.

voor iedereen een echte aanrader om te doen! geweldig! 🙂

Energetische groet Michael
Nicolle Nicolle schreef op 20 januari 2016 om 20:57
Lieve Wiel en Marion.

Het nieuwe jaar kon niet beter beginnen, de cursus Quantum tough healing!
Wat geweldig om deze vorm van energie te mogen beleven en te kunnen toepassen!
Dank je wel!

Nicolle
Sandra Sandra schreef op 1 november 2015 om 19:44
Super inzichten, weer een stuk dichter bij mezelf en dat dankzij jullie! Gebracht vanuit jullie hart en met respect.
Dank jullie wel, toppertjes!

Liefs Sandra
Mirka Mirka schreef op 1 november 2015 om 19:42
Dank je wel, lieve Wiel & Marion. Alweer een cadeautje!
Mirka
Conny Conny schreef op 1 november 2015 om 19:40
Wat was het weer fijn. Dank jullie wel!
Conny
Conny Conny schreef op 1 november 2015 om 19:39
Wat was het weer fijn. Dank jullie wel!
Conny
Nicolle Nicolle schreef op 1 november 2015 om 19:31
Lieve Marion en Wiel, dankjewel voor deze mooie cursus Body en Mind.
Weer drie hele leerzame, verdiepende en inzichtrijke dagen beleefd samen met jullie en de hele groep!

Nicolle
Mirka Mirka schreef op 15 juni 2015 om 12:21
Heel, heel fijn! Weer een laagje diepere inzichten!
Ik verheug me op de volgende keer,

Mirka
Nicolle Nicolle schreef op 15 juni 2015 om 11:21
Geraakt, geroerd, verrassend, herkenning, gegroeid!
Wat een geschenk om dit te mogen ervaren!
Dank je wel aan Marion en Wiel en alle lieve mensen in deze groep van Mediumschap en Trance healing.

Nicolle
Susan Taylor Susan Taylor schreef op 18 mei 2015 om 15:39
Ik merk dat ik meer in mijn kracht sta....dat ik minder twijfel aan de dingen die bij mij binnen komen (weten & voelen).
De cursus spirituele ontwikkeling en nu mediumschap & trancehealing sluiten goed bij elkaar aan!

Zegeningen tellen dat ik deze cursus gevonden heb!! Jullie zijn bijzondere mensen....ik voelde me veilig in de groep.....ik werd in mijn waarde gelaten.
Door Wiel zie ik mijn gevoeligheid meer als mijn kracht dan als zwakte punt !!

Susan
Ellen Heckmanns Ellen Heckmanns schreef op 18 mei 2015 om 15:35
Bedankt alweer.......voor een inspirerende cursus met heel veel geleerde technieken en ontvangen boodschappen!
Fijn om in zo\'n fijne groep te leren en de begeleiding van jullie is helemaal super!

Ellen
Jeroen Odekerken Jeroen Odekerken schreef op 18 mei 2015 om 11:41
Alweer bedankt voor een mooie cursus. Deze keer mediumschap & trancehealing.
Hele leuke groep en super begeleiding.

Jeroen
Ingrid Odekerken Ingrid Odekerken schreef op 18 mei 2015 om 11:40
Heel veel geleerd, veel gegroeid qua persoonlijke ontwikkeling. En vooral genoten van de dagen.
Bedankt!

Ingrid (cursist mediumschap & trancehealing)
Anouk Seuren Anouk Seuren schreef op 18 mei 2015 om 11:39
Dankjewel voor de mooie leerzame dagen. Weer zoveel bijgeleerd, super !!

Anouk (cursist mediumschap & Trancehealing)
Yvonne Yvonne schreef op 17 mei 2015 om 16:32
Even iets verder in een richting gekomen!
Bewuster geworden van energieën, de betekenis van symbolen en hoe je dit kunt inzetten in de praktijk.
Bedankt voor jullie wijsheid.

Yvonne
Ingrid Ingrid schreef op 17 mei 2015 om 16:30
Dank jullie wel!
Gezellig, inspirerend en leerzaam
Ingrid
(cursist mediumschap & trance healing)
Eline Eline schreef op 17 mei 2015 om 16:29
Wauw wat een inzichten!
Dank jullie wel.
Eline
(cursist mediumschap & Trance healing)
Jacqueline Jacqueline schreef op 2 maart 2015 om 18:03
Lieve Marion en Wiel,
Wat een fijne cursus!!
Zo ongedwongen en gelijkwaardig! Wat bijzonder om te leren omgaan met je energie. En deze dus ook bij andere in te zetten.
En niet te vergeten wat een heerlijke lunch, wat een verwennerij.....ga zo door!

Liefs, Jacqueline
Michel Michel schreef op 2 maart 2015 om 18:01
Een leuke spontane cursus, op een ongedwongen en simpele manier worden basale dingen als ademhalingstechnieken en omgaan met je energie overgebracht.
Bedankt voor de leuke dagen,

Michel
Kim Kim schreef op 2 maart 2015 om 17:59
Wat een leuke, leerzame cursus, twee super leuke dagen. Super om op deze manier meer te leren over je eigen energie en hier beter mee om te leren gaan.
Zeker een aanrader voor iedereen!
Bedankt!

Groetjes, Kim
Miranda Miranda schreef op 2 maart 2015 om 17:57
Leerzame cursus en heel verassend!
Voor mijn eigen proces!
Bedankt en ik ga zeker voor de verdiepings cursus Quantum Touch Energy!

Groetjes, Miranda
Miriam Miriam schreef op 2 maart 2015 om 17:55
super om twee dagen met energie bezig te zijn! Mooi om te ervaren dat je hier met jezelf en met de ander veel mee kunt. Leuke groep om samen te werken.

Miriam XXX
Méline Méline schreef op 2 februari 2015 om 11:29
Bedankt voor jullie lieve en fijne begeleiding tijdens mijn kennismaking met de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling. Een goed en fijn én vertrouwd begin van een proces.

Groetjes, Méline
Bianca Bianca schreef op 2 februari 2015 om 11:27
Het was een bijzondere ervaring......een ziel ontmoet vanuit een vorig leven in een ander lichaam, WAUW !
Bedankt voor de prettige begeleiding.

Groetjes, Bianca
Ellen Ellen schreef op 2 februari 2015 om 11:25
Vooral de bevestiging gekregen om hiermee door te gaan!
Heb de cursus Intuïtieve & spirituele ontwikkeling als heel prettig en leerzaam ervaren.

Bedankt! Ellen
Anouk Anouk schreef op 2 februari 2015 om 11:22
Ontzettend bedankt voor de 2 mooie lesdagen, zoveel geleerd waar ik dolgraag mee aan de slag ga. Tot de volgende cursus Mediumschap!

Liefs, Anouk
Mirka Mirka schreef op 2 februari 2015 om 10:24
Bedankt voor de \"rode draad\" inzichten.
Mooi om te voelen en te ervaren.

Mirka
Susan Susan schreef op 2 februari 2015 om 10:24
Ondanks het niet goed voelen in mijn hoofd en energie heb ik goede begeleiding gehad........het voelde vertrouwd en veilig bij Wiel & Marion. Veel bevestigingen gekregen.

Susan
Ingrid O. Ingrid O. schreef op 2 februari 2015 om 10:21
Wow, wat een leuke dag. Veel geleerd.
Bedankt!

Ingrid O.
Ben Ben schreef op 2 februari 2015 om 10:20
Het was weer een mooie leerzame dag. Door middel van het gewoon te laten gebeuren toch weer veel goeie informatie door gekregen.
Ik zal zeker blijven oefenen en kom ook nog terug op Staatsie Vivere.

Groet, Ben
Jeroen Jeroen schreef op 2 februari 2015 om 10:18
Het was alweer een mooie leerzame cursus.
Ik heb 2 dagen genoten!

Jeroen
Diana Diana schreef op 2 februari 2015 om 10:16
Hele leerzame, mooie cursus (spirituele & intuïtieve ontwikkeling). Veel geleerd, wijzer geworden, bewuster!
De dagen vlogen voorbij.
Heel erg bedankt.

Groet, Diana
Mirka Mirka schreef op 11 november 2014 om 19:03
Bedankt voor de mooie persoonlijke/mentale cadeautjes tijdens deze 2 dagen!!!

Van Mirka
Wilma Wilma schreef op 10 november 2014 om 19:08
Heerlijk om bij Marion en Wiel te zijn. Hun warmte, hun kennis en hun aandacht is heel bijzonder.
Ik heb weer veel mogen leren en ervaren. Er zijn weer vragen beantwoord in mijn eigen bewustzijnsproces.
Kijk uit naar de volgende ronde.

Liefs van Wilma
Jacqueline Jacqueline schreef op 10 november 2014 om 19:07
Wiel & Marion,

Twee dagen mogen voelen, ervaren en heel veel ontvangen.
Mijn oprechte dank hiervoor!

Jacqueline
Anouk Anouk schreef op 10 november 2014 om 19:05
Een hele mooie ervaring opgedaan deze 2 dagen.
Ontzettend bedankt en tot ziens.

Liefs, Anouk
Loes Loes schreef op 10 november 2014 om 19:04
Er is zoveel liefde dat zelfs de slofjes ermee gevuld zijn!

Loes, cursist Quantum Touch
Jeroen Jeroen schreef op 10 november 2014 om 19:03
Heel veel geleerd tijdens deze mooie tweedaagse workshop.
Dank jullie wel!

Jeroen
Ingrid Ingrid schreef op 10 november 2014 om 19:02
Indrukwekkend, erg mooi. Veel geleerd. Bedankt dat ik dit heb mogen ervaren.

Ingrid, cursist Quantum Touch
Elly Elly schreef op 10 november 2014 om 19:01
De eerste dag was voor mij heftig,
De tweede dag merk je duidelijk verschil. Ik voel me véél lichter!

Els, cursist Quantum Touch
Jeanne Jans Jeanne Jans schreef op 25 oktober 2014 om 19:43
Graag wil ik mij aanmelden voor deze avond.
M.vr.gr.
Jeanne Jans
Els Els schreef op 1 oktober 2014 om 17:13
Bedankt voor de fijne dagen.
Ik zal nog vaak aan jullie denken.

Els, cursist intuïtieve & spirituele ontwikkeling
José José schreef op 1 oktober 2014 om 17:11
Wiel & Marion, fijn om weer hier te zijn.
Heel fijne lessen!

José, cursist spirituele & Intuïtieve ontwikkeling
Odo Odo schreef op 24 september 2014 om 04:38
Wat moet ik zeggen.
Er is meer tussen hemel en aarde,bedankt.
Marlie Marlie schreef op 30 juni 2014 om 16:06
Heel mooie dagen waarin alles wat ik \"zie\" - \"voel\" - \"weet\", maar als een ongeordende boekenkast in mijn systeem zat, nu overzichtelijk gemaakt is en handen en voeten heeft gekregen op een heel aardse manier met een vleugje humor en wat de hele groep gesteund heeft in het zelfvertrouwen en in het ZIJN.

Heel erg bedankt.
Marlie
Carla Carla schreef op 30 juni 2014 om 16:03
Bedankt voor het steeds beter vriendje mogen worden met mijn eigen zieltje.

Carla
Marjolein Marjolein schreef op 30 juni 2014 om 16:01
Wiel & Marion
Het zijn mooie dagen geweest (4 daagse cursus mediumschap). Ik heb onder jullie bezielende leiding, weer een paar mooie sprongen mogen maken.
Het maakt me een rijker en nog completer mens.
Thankx,
Groetjes, Marjolein
Jean & Linda Hendriks Jean & Linda Hendriks schreef op 30 juni 2014 om 07:23
Lieve Wiel & Marion

We zijn nu halverwege dag 2 van de workshop spirituele en intuïtieve ontwikkeling. De sfeer en gemoedelijkheid maakt dat ik me als cursist helemaal durf te \'geven\'.
Alle indrukken moet ik nog even laten bezinken maar ik weet nu al dat er een verandering voor de rest van mijn leven in gang is gezet.

Liefs Linda Hendriks

Ik ook ..........Jean Hendriks
Vivian Fransen Vivian Fransen schreef op 30 juni 2014 om 07:19
Marion & Wiel
Ik heb veel geleerd over mezelf, ik ben mezelf tegengekomen wat met mooie emoties gepaard ging.
Na dag 1 van de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling was ik heel moe maar ontspannen moe.
Ook de weken erna heb ik zowel overdag als \'s nachts een bepaalde rust ervaren die heerlijk is en die ik hoop te kunnen vasthouden.
Jullie zijn mooie personen die je goed weten te raken en zelfinzicht geven, wat \'n geweldige gave.
Ook de mede-cursisten waren erg fijn en open, waarbij ik me meteen op m\'n gemak voelde.
Dank voor deze mooie ervaring.

Liefs, Vivian Fransen
Laura Laura schreef op 29 juni 2014 om 17:26
Lieve Wiel & Marion
Bedankt voor alle mooie lessen.
Ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik ervaar veel meer rust door jullie lessen!

Dat er nog vele dagen mogen volgen aan mooie lessen. ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe.

Heel veel liefs Laura X
Mariska Mariska schreef op 29 juni 2014 om 17:22
Marion, Wiel en medecursisten:
Dank je wel voor deze nieuwe inzichten! Een bijzondere maar ook zeker mooie ervaring, die verandering brengt bij mij als persoon en mijn omgeving, super !!
Tot snel weer!

Groetjes Mariska Alias \" blieje wup\"
Renate Renate schreef op 29 juni 2014 om 17:19
Lieve mensjes,
Bedankt weer voor deze mooie ervaring!
We zien elkaar weer na de vakantie!

Liefs Renate
Monique Monique schreef op 21 januari 2014 om 15:39
Hoi Wiel & Marion,

Ikan er geen mooie tekst van maken, dus hier wat steekwoorden 😉

beetje tastbaar geworden, raar hééééél ontspannen, emotioneel, onwerkelijk, ongeloof, voldaan gevoel, fijne medecursisten, energie te over naderhand (echt waar!!)

Echt een aanrader!

-x- Monique
Mariska Mariska schreef op 14 januari 2014 om 14:04
Marion en Wiel,
Dank jullie wel voor alle ervaringen en inzichten die ik heb geleerd tijden de cursus Quantum Touch.
Jullie bieden een ontspannen omgeving waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.
Groetjes, Mariska
Conny Conny schreef op 14 januari 2014 om 14:02
Lieve Wiel en Marion,
Wat een fijne cursus was dit! Heerlijk om zo bezig te zijn.
En wat brengen jullie het prettig over.
Dikke knuffel van Conny.
Githa Githa schreef op 13 januari 2014 om 20:09
Lieve Wiel en Marion,
Dank jullie wel voor het delen van jullie kennis om jezelf en anderen te mogen helpen met aandacht en liefde.
Heel veel geleerd en ik ga hier zeer zeker mee verder.
Groetjes,
Githa
Babs Babs schreef op 13 januari 2014 om 20:07
Lieve Wiel en Marion,
Ik kwam puur uit verlangen te kunnen doen wat ik Wiel heb zien voordoen, maar ik had geen flauw benul dat je Quantum Touch zo breed in kunt zetten. Mooi om te zien hoe iedereen er baat bij heeft en slecht in een paar uur al heel anders in het leven of in ieder geval al in de groep gaat staan.
Heel mooi, een bijzondere ervaring.
Dank jullie wel,
Babs
Jolanda steeghs Jolanda steeghs schreef op 13 januari 2014 om 19:46
Thanx dat ik deze geweldige ervaring heb mogen meemaken. Fijn om te weten wat je alle kunt doen voor jezelf en je medemens met energie. Tot gauw jolanda
Jolanda steeghs Jolanda steeghs schreef op 13 januari 2014 om 19:46
Thanx dat ik deze geweldige ervaring heb mogen meemaken. Fijn om te weten wat je alle kunt doen voor jezelf en je medemens met energie. Tot gauw jolanda
Mariska s. Mariska s. schreef op 12 januari 2014 om 09:09
Marion en Wiel,
Een ontmoeting met jezelf; erg leerzaam!
ik heb veel nieuwe inzichten en inspiratie gekregen!
Geweldig!
Het is niet alleen een meerwaarde voor mezelf maar ook voor mijn gezin en mensen om mij heen!
Niet oordelen en loslaten zijn belangrijke items in het leven.
Ik heb ook veel geleerd van de ervaringen van de mede cursisten.
Bedankt!
Groetjes Mariska
Els Els schreef op 15 december 2013 om 19:17
Lieve Marion en Wiel
Jezelf ontmoeten, hoe belangrijk!
Samen met jullie én de cursisten inzicht krijgen.
Begrip, liefde, warmte, nu geen woorden maar gevoelens.
De tijd vliegt voorbij.
Belangrijke \'les\' , \'jezelf\' zijn en respect t.o.v. anderen.
Bedankt en tot een volgende keer.
Liefs, Els
Chevanna Chevanna schreef op 15 december 2013 om 19:13
Lieve Marion en Wiel,
Bedankt voor de geweldige ervaring. Ik ben dingen en ervaringen anders gaan zien en ervaren. Mede door jullie hulp. Ik voel me hierdoor groeien. Op de goede weg ga ik verder, ik ben er nog niet maar wel goed op weg.
Bedankt dat jullie mij nemen zoals ik ben.
Heel veel liefs,
Chevanna
Danielle van Eekelen Danielle van Eekelen schreef op 15 december 2013 om 09:33
Ontmoeting met jezelf......Twijfelen kun je lang doen en ja natuurlijk is het spannend! Maar als je daar niet overheen stapt, kun je nooit groeien! Gewoon doen! En je bent echt niet de enige met kriebels in de buik.
Het was me een genoegen met Wiel & Marion naast me deze reis te mogen beleven, veel liefde,warmte,steun, maar vooral ook openheid. De cursus heeft mij geleerd anders naar mezelf, maar ook anders naar anderen te gaan kijken. En dan bedoel ik vooral in hoe mensen met elkaar communiceren en welke (oude)emoties daar een enorm grote rol in spelen.
Bedankt Wiel en Marion en zeker ook de mede-cursisten!
Liefs Danielle
Antoinette Herfs - Wiggers Antoinette Herfs - Wiggers schreef op 16 november 2013 om 15:39
Hallo Marion en Wiel
Bedankt dat jullie naar ons kwamen om ons kennis te laten maken met Aromatherapie. Het was een gezellige avond en we hopen in de toekomst jullie nog vaker te verwelkomen.
Satsanga groep Linne.
Sonja, Miriam en Riet Sonja, Miriam en Riet schreef op 22 september 2013 om 17:52
Lieve Aroma Angels,

Wij willen graag in een aantal kern woorden samen vatten, wat het met ons heeft gedaan, de cursus aromatherapie.
Teamwork - Snuffelen (ruiken)
Intuïtief - Respect
Voelen - Openheid
Humor - Hartverwarmend
Lachen - Lichaamsbewust
Leerzaam - Leuk
Veel praktijk - Liefdevol
Leren van elkaar - Dankbaar naar elkaar
Kennis delen
Perfecte match van Wiel & Marion, we voelen de onvoorwaardelijke liefde in de geuren die alles en iedereen met elkaar verbindt, met een vleugje humor en veel druppels gezelligheid.
Bedankt en lieve groet, Sonja, Miriam en Riet
nicol nicol schreef op 19 september 2013 om 19:36
Ik ben Quantum Touch gaan doen om één reden, maar het bracht zoveel meer. Letterlijk en figuurlijk aanraken en aangeraakt worden. Het heeft meer in gang gezet dan ik ooit had kunnen denken.

Liefs Nicol.
Wendy Wendy schreef op 14 september 2013 om 06:47
Voor mij stond Quantum Touch al lang op mijn verlanglijstje. In al die tijd was er een verwachting ontstaan. Ik hoopte dat al de opgedane ervaring met spelen met energie in deze cursus samen zou vallen.
Dat gebeurde dus ook zodat Quantum Touch voor mij een praktische en betrouwbare manier van spelen met energie werd.
Alles is op zijn plek gevallen. Her er al veel plezier van gehad.
En nu op naar de volgende stap.

Kus, Wendy
Petra Petra schreef op 3 juni 2013 om 14:08
Lieve Marion en Wiel,

Gisteren mogen genieten van een schitterende verdiepingsdag QTE (Quantum Touch Energy).
Weer hele goede technieken geleerd. Hoe blijf ik beter bij mezelf, wat voel ik van een ander, wat is van mezelf, wat ervaar ik in mijn eigen lichaam tijdens een behandeling geven/ontvangen, hoe bereik ik \"verdieping\" tijdens een behandeling geven.
Door middel van mooie oefeningen en meditaties, heb ik weer veel mogen leren vandaag.
Mijn mooiste geschenk was de ontmoeting met mijn eigen bron.

Dank jullie wel voor deze liefdevolle dag.

Dikke knuffel,

Petra
Petra Petra schreef op 14 april 2013 om 22:42
Marion en Wiel,

Even een terugblik op de workshop QTE.
Het was een pracht ervaring. In deze fijne omgeving, kleine groep, heb ik veel mogen leren.
Het is een geschenk voor jezelf.
Goede begeleiding en nazorg, wordt liefdevol door Marion en Wiel geboden. Dank jullie wel !!!

Liefs, Petra
Henriëtte Henriëtte schreef op 6 april 2013 om 09:24
Lieve Marion en Wiel,

Naast alle technieken die helpend zijn om meer bij mezelf te blijven en toch te kunnen geven, ben ik jullie heel dankbaar voor jullie deskundige begeleiding.
Jullie invoelingsvermogen is grandioos!!
Het waren super avonden met lekker veel gelachen!

Veel liefs, Henriëtte
Miranda Miranda schreef op 6 april 2013 om 09:17
Lieve Wiel en Marion
Ik vond het in één woord helemaal \'geweldig\'.

Goede uitleg en hele goede begeleiding met het oefenen.

Fantastisch om te voelen wat het allemaal met je doet en waar de energie allemaal stroomt.

Heel erg fijn om toe te pasen wat je allemaal geleerd hebt bij je kinderen en dan te merken dat het ook echt werkt.

Liefs, Miranda
(cursist quantum touch)
Patricia Patricia schreef op 6 april 2013 om 09:14
Wiel & Marion
Ik kan het in 1 woord formuleren: Super.
Vond het een ervaring om nooit te vergeten. Fijne groep, goede uitleg, fijne samenwerking. Een goede samenhang.
Ben mij meer bewust van mijzelf en mijn lichaam.
Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Liefs, Patricia
Carla Carla schreef op 5 april 2013 om 23:16
Hallo Wiel en Marion,
Ik vond \'t heerlijk, lekker bij mezelf komen en helemaal in de flow komen. Een heerlijk gevoel.

Wat ik heel super vond is de kracht van de eenvoud.

\"Hoe beter je voor jezelf zorgt, (niet sturen, niet je best hoeven doen), levert veel meer op dan ik ooit kon denken\".

Goed voor jezelf zorgen, en daardoor juist heel veel voor anderen kunnen betekenen.

Carla
(cursist quantum touch)
Conny Conny schreef op 27 maart 2013 om 20:47
Lieve Wiel en Marion,
De cursus aromatherapie was helemaal geweldig. Het was leuk, gezellig, leerzaam en heerlijk praktijkgericht. En lol hebben we ook nog gehad. Het was een cursus waar ik steeds weer naar uit keek. Ik ben al volop bezig met de essentiele olien, privé en op mijn werk.
Ik wil jullie bedanken en ook mijn mede cursisten voor de mooie tijd.
Dikke knuffel van Conny
Conny Lormans Conny Lormans schreef op 27 maart 2013 om 20:40
Lieve Wiel en Marion

De cursus Aromatherapie is geweldig. Heerlijk bezig zijn met geurtjes. En wat kun je er toch veel mee, meer dan ik had gedacht. Het was gezellig, leerzaam en lekker praktisch bezig zijn.
Heel erg jammer dat het voorbij is.
Weer een ervaring rijker.

Bedankt, dikke knuffel van
Conny Lormans
Annemiek Annemiek schreef op 27 maart 2013 om 17:28
Lieve Marion en Wiel,

Natuur is leven, vitaliteit, energie.
Wij zijn ook leven en energie,
dus op dat niveau begrijpen wij elkaar.
De natuur is doortrokken van vitaliteit.
Kom je daarmee in contact, stem je jezelf daarop af,
dan word je opgeladen en kun je weer sterker in het leven staan.

Bedankt voor deze mooie cursus (Aromatherapie). Veel geleerd, gelachen, genoten, ga het zeker in de praktijk uitvoeren.
Tot ziens, liefs
Annemiek
Ellen Ellen schreef op 26 februari 2013 om 11:31
Wat een mooie dag was dat, de quantum-touch verdieping.
Het heeft me enorm veel energie, vertrouwen in mezelf, en een gelukkig gevoel gegeven. Ik heb mogen ervaren waartoe een mens zelf in staat is, en ik kan nu met oprechtheid zeggen:
Ik ben blij met mezelf.
Marion en Wiel heel veel dank voor jullie ervaren, warme, vertrouwensvolle, en vooral leuke begeleiding hierin.
De quantum-touch workshop en de verdieping waren uiteindelijk een super-cadeau aan mezelf.
Miriam Miriam schreef op 24 februari 2013 om 22:54
Een mooie en energievolle dag met voor de verandering eens meer heren dan dames. Héél gezellig, met dank aan mijn mede-cursisten en natuurlijk Wiel en Marion.
Ik krijg er altijd heel veel energie voor terug en \'stuiter\' dan naar huis.
Bedankt!
Miriam
Diana Nijssen Diana Nijssen schreef op 31 januari 2013 om 20:26
Ik vond het heel fijn om bij jullie te zijn, de rust, energie en ethousiasme, gewoon geweldig. De sfeer vond ik zeer prettig. Een heerlijk gevoel. Gewoon een geweldige ervaring. Heel erg bedankt dat ik dit heb mogen meemaken.

Lieve groet,
Diana
Anouk Anouk schreef op 30 januari 2013 om 21:55
Wowie de workshop Quantum touch was echt geweldig!!
Ik kan zo veel beter voelen en ervaren. Heb al mooie resultaten geboekt. Bedankt voor de super leuke gezellige en leerzame sfeer! Toppie!!!!.

liefs, Anouk
Eric Dings Eric Dings schreef op 18 januari 2013 om 18:00
Lieve Marion & Wiel
Wat was het heerlijk om hier te zijn. Jullie slagen er (schijnbaar) moeiteloos in om vanaf het begin een prettig en veilig gevoel/sfeer te creëren.
Ik vond het ook heerlijk om de energie door mijn lijf te voelen gieren.
Bedankt!

Lieve groet, Eric Dings
Lia Wolters Lia Wolters schreef op 18 januari 2013 om 17:57
Heel mooi wat ik weer ervaren en geleerd heb met deze Quantum Touch lessen.
Het is een mooie verdieping.
Dank je wel Wiel & Marion

Liefs, Lia Wolters
Sandy Sandy schreef op 18 januari 2013 om 17:55
Een hele mooie ervaring, een goede manier om zelfbewust in je kracht te blijven.
Dank!

Liefs, Sandy
monique monique schreef op 19 november 2012 om 18:26
Het voelt alsof ik \'gereset\' ben. Bewust van mezelf en de weg die ik tot nu toe heb afgelegd. De weg die mij gemaakt heeft tot wat ik nu ben. Een stukje acceptatie en de weg naar volledig acceptatie in het vooruitzicht. Geen stip meer op de horizon, maar bijna aan te raken.

Bedankt!!

Monique
Bas Bas schreef op 19 oktober 2012 om 11:02
Wiel & Marion

Super bedankt voor deze Quantum Touch ervaring. Ongelofelijk wat energie kan doen! Aanrader!

Groetjes, Bas
Wendy Wendy schreef op 18 oktober 2012 om 22:52
Cursus Quantum Touch.
Bedankt voor deze mooie ervaring! Hopelijk een stapje dichterbij mijn passie.

x Wendy
Linda Monfrance Linda Monfrance schreef op 23 augustus 2012 om 09:51
Hey Wiel en Marion,
De website ziet er geweldig uit! Jullie stralen echt geluk en balans uit. Veel geluk gewenst voor vandaag en in de toekomst.

Veel groetjes uit Maastricht,
Linda & Mélanie Monfrance
Yolanda Cremers Yolanda Cremers schreef op 14 augustus 2012 om 17:33
Dag Wiel en Marion!

Proficiat met jullie vernieuwde website! Erg mooi.
Veel succes en geluk voor in de toekomst!

Groetjes uit Roggel,
Yolanda
Sjoerd Sjoerd schreef op 21 mei 2012 om 12:41
Wiel en Marion zijn leuke mensen die de cursus \"ontmoeting met jezelf\" op een zeer leerzame en interactieve manier geven.
Na iedere les voel je je fris en heb je meer energie waardoor je uitkijkt naar de volgende cursusdag.
Bedankt voor deze ervaring!

Groetjes, Sjoerd
Nellie Nellie schreef op 21 mei 2012 om 12:39
Wiel en Marion, bedankt voor de mooie cursus \'ontmoeting met jezelf\', voor de mooie ervaringen en inzichten en voor de gezelligheid.

Nellie
Yvonne Yvonne schreef op 21 mei 2012 om 12:36
Bedankt Wiel en Marion voor de cursus \"Ontmoeting met jezelf\".
Het heeft mij veel inzichten gegeven over mezelf en mijn omgeving.
Dingen waar ik in de toekomst nog vaak aan zal denken en waar ik nog in kan doorgroeien.

Groetjes, Yvonne
Nettie Nettie schreef op 21 mei 2012 om 12:34
Vond het een fijne leerzame ervaring.

Groetjes, Nettie
Bas Bas schreef op 21 mei 2012 om 12:33
Ik was een blanco papiertje.
Jullie hebben me schrijven geleerd!

Bedankt, Bas
Stéphanie Stéphanie schreef op 25 april 2012 om 10:19
Na een jaar flink uit de running te zijn wegens ziekte en persoonlijke omstandigheden heeft de therapie bij Marlantis mij erg geholpen mijzelf weer terug te vinden. Mede dankzij deze therapie heb ik duidelijkheid en helderheid voor mijzelf weten te creeeren en kan ik wel zeggen dat ik een heel ander mens ben geworden (positief!) Het heeft mij geholpen sterker in mijn schoenen te staan en ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren.

Ook aan de cursus ontmoeting met jezelf heb ik erg veel!

Lieve Marion en Wiel, erg bedankt!
Jullie zijn een super team samen
Arnoul Arnoul schreef op 24 april 2012 om 22:00
Lieve Wiel & Marion,

Zelfmeesterschap komt volgens de wet van Bartjes uit jezelf!
Echter mijn \"Meesterschap\" is \"zelf\" geworden door jullie Meesterschap!

Waarvoor mijn intense dank,
Arnoul.
Riet Riet schreef op 24 april 2012 om 15:31
Beste Wiel en Marion
Door jullie ben ik weer wat wijzer en rijker geworden.
Genoten ook op de manier waarop jullie samen de cursus zelfmeesterschap hebben gegeven. Een bloem voor jullie allebei.
Lieve groet,
Riet
Joyce Joyce schreef op 23 april 2012 om 23:14
Vanavond helaas alweer de laatste avond Zelfmeesterschap! Zes avonden op zoek naar m\'n eigen krachten, sterktes, doelen duidelijk gekregen, angsten overwonnen, muurtjes afgebroken en vooral heel veel gelachen, genoten en veel geleerd van elkaar. Bedankt Wiel en Marion voor de fijne avonden en goeie begeleiding en bedankt medecursisten voor het delen! Jullie mogen er zijn!

Liefs Joyce
Wim Wim schreef op 23 november 2011 om 15:32
Ik ben heel blij, dat ik de stap genomen heb de cursus \'ontmoeting met jezelf\' te doen. Veel stukjes vielen op hun plek. Theoretisch wist ik wel het een en ander, maar alles werd nu veel duidelijker.

Bedankt, Wim
Arnoul Arnoul schreef op 23 november 2011 om 15:30
Lieve Marion & Wiel

Ik wil jullie hartelijk danken voor de \"caleidoscoop therapie\" .
Jullie hebben me middels de mooiste kleurschakeringen mezelf leren schilderen en neerzetten. De ontdekkingsreis naar mezelf was zeer de moeite waard.
Dank,

Arnoul
Thom Thom schreef op 22 november 2011 om 23:32
Beste Wiel en Marion

In de cursus ontmoeting met jezelf heb ik eindelijk geleerd, dat ik zelf een basis kan scheppen, die ik in het verleden vaak te weinig voelde. Nu kan ik deze lekker stevig maken en mezelf een fundament geven om verder te kunnen.

Hartelijk dank hiervoor
Liefs, Thom
José José schreef op 22 november 2011 om 17:09
Beste Wiel en Marion

Dankjewel dat ik dankzij de cursus ontmoeting met jezelf een blik in mijzelf heb mogen werpen.
Nu kan ik verder met het ontwikkelen van mijn eigen ikje.

Lieve groetjes, José
Sjannie Sjannie schreef op 13 juli 2011 om 13:05
Lieve Wiel en Marion

Helaas is de cursus zelfmeesterschap afgelopen. Het was weer in een woord geweldig om bij jullie een cursus te volgen, de liefde die gewoon voelbaar is en het respect....... en ga zo maar door.
Wat zeker ook niet onbelangrijk is om te vermelden is onze geweldige groep, je voelt je gewoon thuis, super!!

Bedankt dat ik dit weer heb mogen meemaken.

Liefs Sjannie
Wendy Wendy schreef op 3 juli 2011 om 22:02
Lieve Wiel en Marion,
Wat een ervaring! Een warm bad, thuis komen, warmte, ja kort samengevat \"de liefde\" waar over gesproken werd was te voelen in de breedste zin van het woord!
Dankbaarheid is het woord wat nu in me opkomt, dankbaar voor jullie gastvrijheid, voor alles wat ik geleerd heb, voor de ontmoeting met elkaar binnen deze fijne groep.
En last but not least dankbaarheid dat mijn intuïtie me naar jullie heeft geleid.

En ook nog Quatum Touch geleerd erbij. Ik vond het super en we zien elkaar ongetwijfeld weer terug!!

Alle liefs,
Wendy
Linda Linda schreef op 29 juni 2011 om 08:54
De cursus \"zelfmeesterschap\" gisteren afgesloten. Met pijn in het hart afscheid genomen van onze hechte groep. Ik zal onze avonden enorm gaan missen. Wat hebben we toch weer veel geleerd en samen beleefd. Het is moeilijk in woorden te beschrijven je moet het gewoon meemaken.....

Onderstaande wijsheid sluit, voor mij althans, aan op de afgelopen weken:

\"De gedachte manifesteert zich in het woord,
het woord manifesteert zich in de daad,
de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte,
en de gewoonte verhardt zich tot een karakter.

Sla dus acht op de gedachte en waar ze u brengt,
en laat haar voortkomen uit liefde
ontstaan uit begaanheid met alle wezens.
Zoals de schaduw het lichaam volgt,
zo worden wij wat we denken.\"

Ik wil jullie, Marion en Wiel, maar zeker ook de groep bedanken en hoop jullie allemaal nog eens terug te zien!

Liefs Linda
Lisette Lisette schreef op 21 april 2011 om 09:09
Hallo Wiel & Marion,

De cursus Aromatherapie heb ik net bij jullie afgesloten.
Even terugkijken op de lesdagen =
* Het was leerzaam
* Praktisch toepasbaar
* Een prettig sfeertje
* Jullie zijn samen een geboren stel om cursussen te verzorgen!
Dus veel lof naar jullie beiden.
Ik wens jullie veel succes met jullie nieuwe cursussen en natuurlijk de praktijk.
Tot ziens, want we komen elkaar beslist nog tegen.

Lieve groet,
Lisette
Jos Jos schreef op 13 april 2011 om 13:24
Beste Wiel en Marjon,

hartelijk dank voor de geweldige manier waarop jullie Ontmoeting met Jezelf hebben gegeven! Heel respectvol en leerzaam. Ik ben hierdoor weer een hele stap verder gekomen in mijn ontwikkeling en groei.
Ook de medecursisten hartelijk dank voor het respectvol omgaan met elkaar en natuurlijk het lachen.
Ik ben dan ook erg benieuwd naar het vervolg: Zelfmeesterschap.

groeten Jos v H
tilly tilly schreef op 11 april 2011 om 20:32
lieve marion en wiel heel erg bedankt voor de cursus ontmoeting met jezelf voor hoe jullie het gedaan hebben heb denk ik veel aan gehad en dan de groep geweldig wat hebben we een lol gehad super ik kijk erg uit naar de vervolgcursus zelfmeesterschap en ik raad het iedereen aan nogmaals heel erg bedankt
Sjannie Sjannie schreef op 11 april 2011 om 19:06
Lieve Wiel en Marion
Wat hadden we een toffe groep met de cursus ontmoeting met je zelf en mede daardoor was het iedere keer weer een feest om een stapje verder te komen met jezelf. Ik kijk uit naar de vervolgcursus. Onwijs knap hoe jullie samen de cursus geven met vele handvaten waar iedereen wat aan heeft en vooral het in zijn waarde laten van de cursisten. Liefs Sjannie
Luc Luc schreef op 4 april 2011 om 10:26
De cursus Ontmoeting met Jezelf is voor mij een prettige reeks van bijeenkomsten geweest waarbij je gestimuleerd wordt om op een andere manier te kijken naar jezelf, je omgeving en het leven.
Voor mij is deze manier van kijken verfrissend gebleken. De begeleiding is helder en met de voeten in de aarde zodat ook de leek makkelijk aan kan haken.
Al met al een fijne cursus die me helpt mijn bewustzijn iets te verruimen.

Dank daarvoor.
Luc
Nicollé Nicollé schreef op 4 april 2011 om 09:06
Ontmoeting met jezelf was een leerzame cursus, ik heb veel geleerd en er is me veel bewust geworden. Ik vind sommige dingen die ik geleerd heb of me bewust is geworden moeilijk om te zetten, maar ik ben op de goede weg.
Wiel en Marion bedankt voor alles!
En misschien wel tot de volgende cursus Zelfmeesterschap.

Nicollé
Nicol Nicol schreef op 3 april 2011 om 20:49
Lieve Wiel en Marion,

Jullie geven kennis geglazuurd met liefde.
Ik heb heel veel geleerd!

Bedankt en veel liefs Nicol
Miriam Miriam schreef op 18 maart 2011 om 15:48
vr, 18 maart 2011
Hoi Marion en Wiel,
Nog bedankt voor de fijne, open, positief confronterende en gezellige (veel lachen) cursus Ontmoeting met jezelf.
Volgens mij ben ik er, zeker door jullie fijne begeleiding en de zeer aardige medecursisten, positiever uitgekomen.
Ik kijk al uit naar het vervolg in de cursus Zelfmeesterschap.

Veel groetjes,
Miriam
Linda Linda schreef op 16 maart 2011 om 11:03
Tja, lang heb ik moeten denken hoe ik in woorden moet uitleggen wat mijn gevoel is na de curus \"Ontmoeting met Jezelf\". Aangezien ik dit niet voor elkaar krijg (het is een kwestie van ervaren) een korte samenvatting. Het was een geweldige leerzame ervaring met super begeleiding EN mede-cursisten!! Hartsikke bedankt voor alles! Het smaakt naar meer.....

PS: twijfel niet als je een cursus wilt gaan volgen: DOEN!!
Jolita Jolita schreef op 15 maart 2011 om 23:41
Cursus Ontmoeting met Jezelf

In \'t begin was \'t even spannend en aftastend om \'op reis\' te gaan met \'vreemde\' reisgenoten, maar al héél snel was \'t vertrouwd, warm en hartelijk zowel met Wiel en Marion als onze \'machinist\'en \'conducteur\', als wel met de groep.
Hartelijk dank voor de geweldige tijd en reis die ik met jullie heb beleefd, mijn einddoel heeft nu zeker meerwaarde en groei.

Hopelijk tot gauw,
Liefs Jolita
Jos Jos schreef op 14 maart 2011 om 15:55
Het ongrijpbare willen leren begrijpen blijft een utopie maar de tools om er mee te mogen werken zijn dat nie.
De energie om mee te mogen werken blijft ongrijpbaar maar de resultaten liege nie.
Wiel, heel leerzaam waren de beide dage samen met jou en Leo vanuit een verbeterd inzicht kan ik weer met deze materie verder.
Bedankt! JosR
Leo van Houtem Leo van Houtem schreef op 13 maart 2011 om 23:24
Waar eenvoud en basale technieken toe in staat zijn heb ik dit weekend mogen ervaren. Het is ook een aanrader voor vele hulpverleners die gewend zijn te denken in vaste en strakke denkkaders; een aanrader dus niet alleen voor hulpvragers maar ook voor hulpverleners.
De presentatie door Wiel Habets was meer dan uitnodigend.
Annemie Annemie schreef op 31 oktober 2010 om 19:34
Het was een mooie ervaring om Quantum Touch te ervaren. Wiel geeft \'n duidelijke rustige uitleg. Marion geeft een mooie aanvulling in het geheel.
Fijn om bij hun te zijn om weer te leren. Een warme groep!
Annemie
Nicollé Nicollé schreef op 31 oktober 2010 om 19:31
Een mooie ervaring was dit weekend. Ik heb veel geleerd, goede uitleg van Wiel. Zonder dat ik het wilde, kwam er vanalles los bij me. Zeer mooie ervaring.
Bedankt.
Met een gezonde groet,
Nicollé
Griedina Griedina schreef op 31 oktober 2010 om 18:18
30 - 31 oktober;
Voor de 2e keer de workshop Quantum Touch gevolgd. Met bekkenklachten kwam ik, met bijna zonder klachten ga ik.
Dank aan cursisten en trainers.
Griedina
Marlou Marlou schreef op 31 oktober 2010 om 18:16
Ik was bekend met het werken met energie. Nu heb ik geleerd hoe energie werkt.
Aarding was altijd een uitdaging voor mij, nu ben ik aangekomen in mijn lijf. De cursus gaat dieper dan alleen de techniek. Quatum Touch is geweldig!
Het was een heel bijzonder weekend!
Bedankt. Tot ziens.
Groetjes Marlou
jolanda jolanda schreef op 14 oktober 2010 om 23:08
Lieve Marion en Wiel

Wat een aangename ,geurige avonden ...op een speelse makkelijke manier ons de beginselen van Aromatherapie te leren...,hier raak je nooit in uitgeleerd ....helemaal aangestoken ,bijna verslaafd geraakt aan de geuren,...en een heerlijk warm ontvangst...ik voelde mij meteen op mijn gemak.
alsnog bedankt

Jolanda
Jok Jok schreef op 14 oktober 2010 om 14:06
De cursus aromatherapie voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Je lesgeven is duidelijk en ook heel erg prettig. Je enthousiasme voor de olien is aanstekelijk en ik ga er zeker mee aan de slag. Bedankt voor de mooie cursus.
Liefs, Jok
Sjannie Sjannie schreef op 14 oktober 2010 om 11:07
Lieve marion en Wiel

Ik ben weer een geweldige ervaring en super veel kennis rijker na de cursus aromatherapie. Het is heel goed toe te passen in je gewone dagelijkse leven en je staat gewoon versteld van de werking van een druppel!
Het was heel erg genieten van de chemie tussen jullie twee, en samen met de andere cursisten kan ik oprecht spreken van een hele mooie cursus. Een aanrader!
Bedankt en veel liefs, Sjannie
leon leon schreef op 28 september 2010 om 09:19
de afgelopen jaren meerdere keren behandeld: nooit zonder resultaat
Lonneke Lonneke schreef op 12 augustus 2010 om 17:53
Aan alle mensen die een cursus of behandeling overwegen:
Doen!

Bij Marion en Wiel Habets ben je aan het meer-dan-goede adres!
HANS HANS schreef op 1 juli 2010 om 16:01
Beste Wiel en Marion

Niets verwacht Wel gekregen

Blank gekomen Gekleurd gegaan

Hartelijk dank voor deze mooie en warme avonden met jullie twee en de mede cursisten
Het was en is een hele mooie ervaring,een fijne \"ontmoeting met Jezelf\"
Tot ziens op de volgende avond
Hans
Rene Rene schreef op 30 juni 2010 om 13:04
Beste lezers van dit weblog,
Ik heb eigenlijk niet veel toe te voegen aan de positieve woorden over Wiel en Marion en over de cursussen die ze gegeven.
Wat misschien wel iets toevoegt is om aan te geven dat de deelnemers die ik heb ontmoet tijdens de cursus geen \'vage spirituele gasten\' zijn. Ikzelf run een commercieel bedrijf en ik ben niet zo\'n voorstander van heel veel cursussen, maar deze (ontmoeting met jezelf) heeft toch echt veel toegevoegd aan mijn bagage die ik gewoon in het dagelijks leven kan inzetten. Zeker zo waardevol als menige commerciële management training.
Een aanrader dus!
Wendy Wendy schreef op 30 juni 2010 om 09:01
Dankjewel dat ik mag zijn wie ik ben.

Liefs Wendy
Renate Renate schreef op 27 juni 2010 om 19:19
Wiel,

2 dagen voor mezelf!
2 dagen die magisch werden!
Dankjewel voor deze waanzinnige ervaring!
Zal er nog vaak aan terug denken.

Marion, een paar momenten samen, maar zo waardevol!
Dankjewel allebei.
Sjannie Sjannie schreef op 26 juni 2010 om 11:20
Beste Wiel en Marion

Het was een zeer fijne ervaring om bij jullie de Quantum Touch te volgen.
Ik heb veel geleerd waar ik zeker mee aan de slag kan.
Hopenlijk tot ziens !

Sjannie
Jacqueline Jacqueline schreef op 21 juni 2010 om 17:42
Hallo Wiel & Marion

\"Een ontmoeting met jezelf\" jullie slaan de spijker op zijn kop.
Wat een ervaring, geweldig, ik voelde mezelf groeien, ben er nog niet helemaal, maar dat komt zeer zeker.
We hadden een superteam samen met onze mede-cursisten. GEWELDIG !!
Dank je wel, en tot de vervolgcursus.

Jacqueline
Paul Schoenmakers Paul Schoenmakers schreef op 21 juni 2010 om 09:25
Bedankt Wiel & Marion
voor deze mooie cursus.

Ik ben heel blij dat ik jullie cursus heb kunnen volgen, omdat het mijn leven een bijzondere positieve wending heeft gegeven die ik niet had willen missen.

Ik verheug me op een vervolg cursus en welke positieve ervaringen ik nog mee ga maken.

Paul Schoenmakers
Lien Lien schreef op 20 juni 2010 om 15:04
Lieve Wiel & Marion

\"Ontmoeting met jezelf\" heet jullie workshop.
En ik mocht mezelf ontmoeten, mocht groeien.
Ook mocht ik zien dat mede-cursisten zich ontwikkelden, groeiden en zichzelf ontmoetten.

Jezelf ontmoeten is God ontmoeten. zo heb ik het ervaren.
Ikzelf mocht een metamorfose ondergaan en ditzelfde zag ik ook bij mede-cursisten.
En een-ieder gaf meer \"licht\" schitterde in zijn eigen unieke zijn.

Lien
Judith en Peter Judith en Peter schreef op 18 april 2010 om 11:50
Wij hebben samen de cursus quantum touch gedaan bij Wiel.
In een woord geweldig, superlatieven schiten tekort. Wij hebben beide al enige spirituele cursussen gevolgd, maar bij deze zijn wij meer gegroeid en sterker geworden. Wiel als coach die tussen de mensen instaat heeft ditm op een zeer menselijke en warme manier gedaan....Wiel bedankt

Groetjen en tot ziens
Marlie Verboeket Marlie Verboeket schreef op 5 april 2010 om 15:47
Hy Wiel en Marion,
Door de cursus plus verdiepingscursus ontmoeting met jezelf kom ik steeds een beetje meer in mijn eigen kracht te staan, weet ik beter wat van mij is en wat van de ander. Het heeft me vele inzichten gegeven waardoor mijn leven andere wendingen neemt en ik deze ook durf te nemen. THANKS hiervoor, ga vooral zo door, tot gauw, liefs, Marlie
Jocyce Jocyce schreef op 23 februari 2010 om 21:58
Net de vervolgcursus ontmoeting met jezelf afgerond.
Na twaalf weken ben ik zo veel over mezelf te weten gekomen. Mijn sterke kanten en zeker mijn zwakke kanten en juist aan die laatste hard gewerkt.
Geleerd voor mezelf op te komen, opstakels uit te spreken en stevig in mijn schoenen te staan.
En ook trots te zijn op de gevoeligheid die je gegeven is en er mee te werken.
Ik kan het iedereen aanraden!
Joyce - Roermond
Britt Britt schreef op 23 februari 2010 om 21:49
Hallo Wiel en Marion,
Heel erg bedank voor de leuke lessen Ontmoeting met jezelf!
Ik heb er heel erg veel aan gehad, het heeft een positieve verandering in mijn leven beïnvloedt.
Ik sta nu sterker in mijn schoenen, bedankt voor de wijze lessen.
Groetjes en tot weer eens.
Roland en Miranda Roland en Miranda schreef op 14 december 2009 om 08:27
Lieve Wiel en Marion,

ontmoeting met jezelf was voor ons een hele mooie ervaring en geeft in vele opzichten een heel rijk gevoel!

We vervolgen samen onze reis.......

Dank voor de ontspannen, leerzame en energierijke avonden.

Lieve groeten en tot snel.
Jos Jos schreef op 30 november 2009 om 19:21
Hallo Wiel,

hartelijk dank voor de geweldige 2 dagen Quantum Touch! Ik heb er ontzettend van genoten en ik ben een heel eind verder gekomen in mijn ontwikkeling. Ik heb ontdekt wat echt bij me past.
Ook het \"maatwerk\" kan ik erg waarderen.

Ga zo door, Jos
Karin Karin schreef op 22 september 2009 om 07:55
Zoals belooft een klein gedichtje:


Geen mens begrijpt wat ik bedoel
niemand weet wat ik nu voel.
Het is die pijn in mijn hart
mijn gedachten zijn zo zwart.

De mensen denken
alles is achter de rug.
Maar alleen ik weet
ik krijg mijn oude leven niet terug.

Een deel van mij ben ik kwijt
ik denk er vaak aan terug met spijt.
Maar het was de juiste beslissing
wie weet hoe het me anders verging.

Ik moet doorgaan
maar ik weet niet
hoelang ik dit nog kan doorstaan.
anoniem anoniem schreef op 10 september 2009 om 17:09
Hee Wiel,Graag wil ik jou bij deze laten weten dat het na mijn laatste bezoek aan jouw praktijk hartstikke goed met mij gaat.

Naar jouw praktijk gaan was het beste wat ik had kunnen doen!

Sindsdien zit ik super in mijn vel!

Met de aurabeschermer ben ik na een maand of 1,5 maand gestopt te gebruiken.Omdat het zo goed met mij gaat wilde ik bij deze jou hartstikke bedanken.

Ik ben er echt héél erg blij mee!Hartelijk bedankt!
Jok Jok schreef op 8 juli 2009 om 11:11
Wiel en Marion, Jullie zijn voor mij heel bijzondere mensen, die mij helpen met het her-inneren aan, en het vinden van mijn werkelijke zelf. De eenvoud en de hartelijkheid die jullie uitstralen maakt het altijd prettig voor mij bij jullie langs te komen. Sinds ik bij jullie de cursus volg heb ik heel veel van mijzelf gezien en wil ik ook niet meer stoppen mijn zoektocht. Bedankt !!!
Anne Anne schreef op 28 mei 2009 om 00:02
In april heb ik de cursus Qauntum touch gedaan. Het was een heel fijn weekend. Goede begeleiding en je kreeg overal alle tijd voor. Voor mij als reikimaster ging er een nieuwe wereld open. Je kunt op een hele andere manier met energie werken. Het is echt een aanvulling op mijn reiki en in behandelingen gaat de combinatie vanzelf.
Ook voor privebehandeling geweest, wat voor een hele openbaring en rust in mezelf gezorgd heeft. Geweldig gewoon.
Marion en Wiel jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd.
Jacqueline Jacqueline schreef op 21 maart 2009 om 08:52
IK ben een cursist bij Wiel en Marion,ik heb verschillende cursussen gevolgd en meditatie-avonden.Ben door Wiel en Marion mij zelf aan het ontdekken en zie hier mijn positieve en negatieve kanten. Leer hier naar te kijken en wat mee te doen. Ik beleef mooie ervaringen en dit alles verrijkt mijn leven.Als je deze deur opent,gaat er een wereld voor je open die je heel wat ervaringen leert.
manon manon schreef op 20 maart 2009 om 18:21
hoi ik ben een moeder van een zoontje van bijna 7 jaar mijn zoon had veel last van een stemmetje was een vervelend kind geworden dat niet begrepen werdt ik ben bij marion en wiel terecht gekomen via via ik moest eerst komen voor een behandeling meteen werdt alles duidelijk over mijzelf een paar dagen was mijn zoon aan de buurt was spannend maar we waren benieuwd wat er ging gebeuren mijn zoon ging liggen en was heel ontspannen toen de behandeling klaar was vertelde wil dat het stemmetje weg was kon mijn orren niet geloven maar is echt zo paar wekken later ging ik terug en vroeg hoe het met mijn zoon is ik zei perfect het stemmetje is echt weg ik ben nog onder behandeling ik wil marion en wiel bedanken wat ze voor ons hebben gedaan
Inge Inge schreef op 19 maart 2009 om 18:26
Tijdens mijn studie, merkte ik dat ik uit balans raakte. Ik was moe, had geen energie en zat met mijzelf in de knoop. Ik ben toen naar Marion gegaan en door de energetische therapie heb ik weer de rust in mijzelf gevonden. Ik vond het prettig dat ik nu daadwerkelijk met mijn gevoel aan de slag kon.
Ik heb middels de therapie en de tips en adviezen die ik gekregen heb, aan mijzelf gewerkt. Ik merkte al snel vooruitgang aan mijn eigen persoontje en ik had weer energie om met mijn studie verder te gaan! Ik heb mijzelf, middels de geweldige hulp Marion, weer leren respecteren en ik heb geleerd om op een positievere manier naar mijzelf te kijken.
Ik weet zeker dat ik mijn leven lang profeit heb van hetgeen dat ik tijdens deze therapie heb geleerd!
Lisella Lisella schreef op 18 maart 2009 om 13:18
14 en 15 maart heb ik de cursus quantum touch gevolgd bij Wiel en Marion. Ik was geraakt door de betrokkenheid en integriteit van Marion en Wiel. Dat had zijn uitwerking op de groep, iedereen mocht er zijn, er was rust en daardoor konden we er allemaal heel veel uithalen. Een supermooie ervaring en ik vond dat ik mezelf verwend had door deze cursus te gaan doen.
Annemie Annemie schreef op 16 maart 2009 om 22:36
Bij onze (we waren met een groepje van 4 personen) keuze uit 3 mogelijkheden om een workshop Quantum Touch te volgen, besliste het lot voor Wiel en zijn vrouw Marion. Ger, onze \'mede-workshopper\' verwoordt het resultaat hierboven uitstekend.
Ik voeg daar persoonlijk graag andere aspecten van de workshop aan toe: integriteit, de mens in zijn waarde latend, geduld, humor, ruimte, tijd en vooral heel veel liefde voor de mens. Dat laatste voelde als een warme deken en maakt de workshop onvergetelijk. Dankjewel Wiel en Marion.
Ger Ger schreef op 16 maart 2009 om 11:36
De op 14 en 15 maart j.l. gegeven Workshop QT was in alle opzichten een openbaring. Niet alleen de manier waarop Wiel met behulp van Marion ons door de stof hebben geleid, maar ook de nodige professionaliteit was verrassend. In slechts 2 dagen wordt je duidelijk dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Aanvankelijk stond ik nogal zeer sceptisch tegenover deze fysiek niet tastbare geneeswijze. Maar het eindresultaat telt en voor mij is en was het een wijze levensles waarmee ik -mede in het belang van de medemens- nog vele malen mijn voordeel kan doen.
Rob van Baardwijk Rob van Baardwijk schreef op 9 maart 2009 om 20:45
De Workshop Quantum Touch was een erg bijzondere ervaring,energie door je lichaam laten stromen op een manier die snel aangeleerd kan worden door middel van verschillende ademhalingstechnieken.
Enkele dagen na de cursus heb ik mijn moeder die een ontsteking in haar knie had,al kunnen helpen en haar pijn kunnen verlichten.
Door deze cursus heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heeft mij een stap in de goeie richting gegeven,waardoor ik gemakkelijker een belangrijke beslissing in mijn leven heb durven te nemen.
Wiel & Marion Wiel & Marion schreef op 19 februari 2009 om 18:59
Beste bezoeker van onze website.
Vanaf vandaag is ons gastenboek in de lucht. We nodigen jullie uit om een berichtje achter te laten of jullie ervaringen te delen.