Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
228 berichten.
leon leon heeft geschreven op 29 januari 2019 om 13:10:
eergisteren de cursus numerologie gevolgd. geeft veel stof tot overdenking. De sfeer was humorvol en levendig Bijzonder om te merken dat er zo'n onderlinge klik ontstaat tussen zo onderling verschillende groepssamenstelling. Er kwamen emoties naar boven binnen een veilig gevoel. Het onderliggende motief is erg prettig: je dichter bij jezelf te brengen. dat gaat allemaal onderhoudend en op een toegankelijke manier. Kan het iedereen aanbevelen. voor mezelf heb ik besloten om hier regelmatig cursussen te volgen (het was mijn allereerste keer)
Karen Karen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 08:23:
Het Therapeutisch pulsen sluit naadloos aan op het eerder gevolgde gedeelte ook al was dat bij een ander opleidings instituut. De extra verdieping maakt het mogelijk om traploos de diepte in te gaan. Dit gaat dan voor beide probleemloos en is makkelijk te reguleren. Deze aanvulling op het pulsen is zeer waardevol, een mooie verrijking!
Diana Diana heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 08:20:
Zeer leerzaam, voldaan, prettig, mooi “rustgevend”; praktisch, vol warmte. De dagen vlogen voorbij.
Lily Lily heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 08:19:
Super fijn. Heel leerzaam en heel overzichtelijk. Voor mij heel fijn om te ageven de THP en natuurlijk om te ontvangen. Het brengt zeker veel in zowel gevoel als inzicht/bewustwording.
Nadine Nadine heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 08:18:
Ik heb enorm veel bijgeleerd, leuke extra technieken. Er was een hele leuke en leerrijke interactie tussen de cursisten,
Groetjes, Nadine
(Cursist Therapeutishe Holistic Pulsing)