Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
228 berichten.
leon leon heeft geschreven op 21 maart 2019 om 12:31:
Paar dagen geleden met de tweede lesdag de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling afgesloten. ingrijpende en aangrijpende dingen meegemaakt. Wiel vertelde dat elke groep weer anders is en dus elke cursus zijn eigen sfeer en inhoud heeft. Zou het best opnieuw willen meemaken. Dit was nu voor mij inmiddels de derde keer om een cursus mee te maken. Ik ga zeker verder met volgende cursussen.
Rick Rick heeft geschreven op 19 maart 2019 om 17:18:
Wat een ontzettend toegankelijke en persoonlijke manier om met spiritualiteit in aanraking te komen! Na 3 overweldigende 1 op 1 sessie met Wiel heb ik er een 2 daagse cursus achteraan geplakt. Meer dan de moeite waard, en dat gaat ook zeker niet de laatste zijn.. Thanks voor dit bijzondere inzicht en de wijze lessen!
Esther Esther heeft geschreven op 17 maart 2019 om 18:37:
Super bedankt voor 2 uiterst leerzame dagen!
Met een lach en een traan zijn vele nieuwe deurtjes open gezet. ­čśŐ
leon leon heeft geschreven op 8 maart 2019 om 19:27:
vandaag voor de tweede keer op cursus, nu het eerste deel gevolgd van spirituele en intu├»tieve ontwikkeling. Ben er erg enthousiast over. Fijn groepje, iedereen erg ge├źngageerd. Heeft me erg veel nieuwe inzichten gebracht voor mijn leven. En onvermoede dingen ontdekt. Dat je een aura kunt voelen bijvoorbeeld. Verbluffend! Was heel stimulerend en ik zie erg uit naar het slotdeel volgende week zaterdag. Wil het iedereen aanbevelen. Zeker ook door de wijze waarop de cursus wordt gegeven. Ruimte voor ernst, ruimte voor relativering, ruimte voor humor. En er dan b├ęter uitkomen dan dat je erin ging!!
Loes Loes heeft geschreven op 14 februari 2019 om 15:52:
Vraag; Hoe heb je deze dagen ervaren? .....Dat ik steeds bewuster word van het voelen en zien en ervaren. Dat ik mezelf steeds meer erkenning geef en mag zijn wie ik ben! Verder ben gekomen in mijn eigen proces. Verder geen tops: het was TOP
DANK!