Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

De basisgedachte in onze behandeling is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat impliceert voor ons dat aanpak op beide vlakken nodig is om blijvende verbetering teweeg te brengen

Als basis therapievorm gebruiken we de lichaamsgerichte psychosociale E.E.N. therapie. Hierin is de uitgangsgedachte dat emoties – gedachten – lichaam een constante interactie met elkaar hebben waardoor klachten zich uiten op één van de gebieden terwijl de oorzaak binnen een van de andere twee gebieden kan liggen.

Naast deze basis therapie hebben we beiden nog een aantal andere opleidingen en scholingen gevolgd om een zo goed mogelijk gevulde gereedschapskist te hebben om mee te werken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het startpunt is een intake consult (ca 1,5 uur) of een scan met de body-scanalyser en celzouten consult (1 uur). Deze laatste is meer gericht op fysieke ongemakken en/of een soort korte fysieke apk controle van het lichaam en de celzouten balans. We focussen ons tijdens deze consulten niet uitsluitend op de klachten. Om een beter begrip te krijgen van wat er werkelijk speelt brengen we een breder perspectief in kaart. Dit is voor ons een manier om de weg naar de uiteindelijke oorzaak te vinden, want dat is wat we willen.

Aanpak van de oorzaak brengt blijvende verbetering.

Hierna beslissen we samen welke route we gaan volgen. Dat kan dus op fysiek vlak zijn met onder andere celzouten, Holistic Pulsing enzovoorts, maar ook op mentaal of energetisch vlak. Alle vervolg behandelingen ( consulten of sessies) duren ongeveer een uur.

Het kan zo maar gebeuren dat we gedurende het behandeltraject wisselen als therapeut om beter bij de behoefte van jou als cliënt aan te sluiten. Uiteraard gaat dat altijd in overleg met de cliënt.

In onze aanpak zijn we pragmatisch ingesteld. We willen graag blijvend resultaat zien, dat betekent dat we ook van jou als cliënt een zekere medewerking verwachten.  Wij kunnen namelijk niks voor je oplossen, dit doe je in principe zelf. Onze primaire taak is het om samen met jou de oorzaak te vinden, je daarvan bewust te maken en in stap 2 je praktische handreikingen te geven waarmee jij verder kan.

Dan kan er een constructieve samenwerking ontstaan met verbluffende resultaten.

Resoneert dit met jouw gevoel en heb je de keuze gemaakt om een nog betere versie van jezelf te creëren? maak dan meteen een afspraak!

Heb je behoefte aan meer informatie, neus rond op onze website of neem gewoon contact met ons op.