Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Mijn naam is Wiel Habets en ik werk samen met mijn vrouw in onze praktijk. Ruim 10 jaar geleden werd het voor mij tijd om de commerciële functie die ik toen had vaarwel te zeggen en op andere manier mijn leven in te vullen.

Dat is uiteraard niet van de ene op de andere dag gebeurd, daar zijn wat jaartjes over heen gegaan. Jaren van zelf ontdekking en zelfontplooiing. Veel mensen zullen dat herkennen. Deze sprong in het diepe heeft me als mens verrijkt en daarbij de ruimte gegeven om me nog meer te ontplooien zonder de must van carrière enz.

Een consult in de praktijk houdt voor mij in dat ik iedere keer weer opnieuw kijk: welke mens komt er vandaag binnen of welke versie van een mens die ik al ken komt er binnen. In de overtuiging dat alles er al is, gaan we dan samen op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om verbetering aan te brengen. Die verbetering kan plaatsvinden op fysiek-, mentaal, – emotioneel- en energetisch vlak.

Naast het met veel liefde in de praktijk bezig te zijn was er ook de behoefte om onze medemens aan het denken te zetten en onze kennis gekoppeld aan praktijkervaring te delen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het schrijven en opzetten van een aantal eigen cursussen. Daar heeft mijn, meer dan 10 jaar, ervaring met lesgeven bij Instituut E.EN. natuurlijk enorm bij geholpen.

Ook voor onze cursussen geldt: Lichaam & Geest zijn met elkaar verbonden. Dat verwerken we in de manier waarop we onze cursussen geven. Verder gaan we er van uit dat mannen en vrouwen niet hetzelfde zijn, ze reageren en ervaren het leven beiden op hun manier. Dat is zoals het hoort te zijn, en dat is voor ons de reden om onze workshops en cursussen bijna altijd met z’n tweeën te geven. Daarmee kunnen we zowel de vrouwelijke als de mannelijke kant belichten. Onze cursussen hebben een rode draad of thema maar geen vaststaand lesplan. Heel veel ontstaat in het moment vanuit de groep waarop wij inspelen.

Verder geef ik vanuit mijn technische -commerciële achtergrond ook nog VCA trainingen, heftruck- en hoogwerker trainingen enzovoort. Ook omgaan met agressie, aangepakt vanuit de roos van leary en op een holistische manier hoort daarbij.

Kijk je op van de combinatie? ik houd van afwisseling en verder is het voor mij belangrijk om met beide voeten op de grond te blijven en daar dragen deze cursussen hun steentje aan bij. Het is erg leuk om te ervaren dat je ook tijdens dit soort cursussen/trainingen mensen aan het denken kan zetten over levensvragen. Heerlijk om te doen.