Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
272 berichten.
leon limpens leon limpens schreef op 17 oktober 2023 om 11:35
De laatste 2 dagen van september en de 1e van oktober het resetweekend van Marlantis bezocht in Elsloo. Het is verbluffend hoe snel 8 mensen, grotendeels onbekenden voor elkaar, tot een hechte groep worden. Ongeacht ieders individualiteit is er een synergie die doet samensmelten.
Veel ontstaat gewoon als vanzelf.
Er was zondermeer een liefdevolle sfeer en het was alsof een onderlinge loyale betrokkenheid zich gaandeweg steeds verder uitrolde. De diepste dingen kwamen boven. Er waren ontdekkingen die voor mijzelf een regelrechte openbaring waren. Ik was daar zeker niet de enige in en er gebeurden fijne dingen die ook voor Wiel en Marion verrassend waren.
Heel wonderlijk dat zoveel gebeurt in zo'n luttel tijdsbestek.
Daarbij was er ook nog veel vrije tijd om zaken te laten bezinken en iets voor jezelf te doen. Die balans was, samen met alle ruimte voor veel humor, erg geslaagd.
Na de coronatijd verslofte bij mij het deelnemen aan cursussen - al sinds
2019, zoals ik nalezend hier heb ontdekt. Maar dat ga ik wél inhalen. Het is te wezenlijk om te laten schieten. Ik kan het iedereen warm aanbevelen.
Léon
Cindy Cindy schreef op 19 augustus 2023 om 21:40
Lieve Marion
Wauw, wat een fijne heerlijke cursus. Zo fijn en prettig. Een welkom gevoel, je liefde, volle hartelijkheid die ik al ervaarde bij de energetische massage is nu tijdens de cursus holistic pulsing gegroeid. Zo mooi. Dankjewel voor deze hele mooie fijne en leerzame dagen.
Veel liefs,
Cindy
Martine Martine schreef op 19 augustus 2023 om 21:38
Lieve Marion
Bedankt voor al je liefde die je mij en de rest van ons groepje gegeven hebt tijdens deze mooie zachte helende cursus.
Liefs, Martine
Jos Jos schreef op 19 augustus 2023 om 21:37
Ik weet nu waarom dat stemmetje al 15 jaar bleef zeggen dat ik h.p. moest gaan doen! Wat een mooie manier om mensen te helpen. Dit past bij mij.
Knuffel, Jos
Sandra Sandra schreef op 19 augustus 2023 om 21:35
Lieve Marion
Dankjewel voor de fijne 3 dagen Holistic Pulsing. Ik mocht weer lekker mezelf tegen komen. Veel geleerd en de liefde voor Holistic Pulsing ontdekt. Super leuk.
Dikke knoevel,
Sandra