Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Mijn onsterfelijke Google account

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Mijn onsterfelijke Google account

Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon en dan moeten natuurlijk alle Apps enz overgezet worden. Gelukkig is er bij de nieuwe telefoon een handleiding om alles over te zetten. Eerst de simkaart over zetten en vervolgens gaat er een kabel als een soort navelstreng van de oude naar de nieuwe telefoon, speciale app activeren en afwachten.

Piep, nieuwe telefoon is gebruiksklaar, alles is omgezet, denk je. Heel veel dingen wel maar er moet een behoorlijk aantal accounts weer geactiveerd worden, op ingelogd worden. Gelukkig heb ik tijdens het leven van mijn oude telefoon inlognamen en wachtwoorden goed opgeslagen. Het duurt een paar dagen voordat alles weer actief is, bestanden en foto’s weer zichtbaar zijn. Het duurt wat langer voordat ik weet waar alles staat en werkt en mijn telefoon, mijn accounts en ik weer een soepel draaiend team zijn.

Lijkt dit niet op het incarneren van onze ziel! Het lichaam sterft (telefoon is kapot) er komt een nieuw universeel lichaam (nieuwe telefoon) en je ziel incarneert opnieuw ( je google account enz. wordt overgezet naar de nieuwe telefoon) en alles draait weer door. Als je tenminste alle wachtwoorden, inlognamen en andere gegevens nog hebt. Hoe beter je dit in je leven in kaart brengt hoe makkelijker je over stapt, lijkt me.

Het leuke is dat Google agenda reminders en hints geeft gebaseerd op het verleden. Vaak is het in mijn actieve geheugen al naar de achtergrond verdwenen. Net zoals het leven je voor keuzes stelt en kansen geeft om te ontdekken wie je werkelijk bent of waar je echt blij of gelukkig van wordt.