Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
276 berichten.
Inge Inge schreef op 19 maart 2009 om 18:26
Tijdens mijn studie, merkte ik dat ik uit balans raakte. Ik was moe, had geen energie en zat met mijzelf in de knoop. Ik ben toen naar Marion gegaan en door de energetische therapie heb ik weer de rust in mijzelf gevonden. Ik vond het prettig dat ik nu daadwerkelijk met mijn gevoel aan de slag kon.
Ik heb middels de therapie en de tips en adviezen die ik gekregen heb, aan mijzelf gewerkt. Ik merkte al snel vooruitgang aan mijn eigen persoontje en ik had weer energie om met mijn studie verder te gaan! Ik heb mijzelf, middels de geweldige hulp Marion, weer leren respecteren en ik heb geleerd om op een positievere manier naar mijzelf te kijken.
Ik weet zeker dat ik mijn leven lang profeit heb van hetgeen dat ik tijdens deze therapie heb geleerd!
Lisella Lisella schreef op 18 maart 2009 om 13:18
14 en 15 maart heb ik de cursus quantum touch gevolgd bij Wiel en Marion. Ik was geraakt door de betrokkenheid en integriteit van Marion en Wiel. Dat had zijn uitwerking op de groep, iedereen mocht er zijn, er was rust en daardoor konden we er allemaal heel veel uithalen. Een supermooie ervaring en ik vond dat ik mezelf verwend had door deze cursus te gaan doen.
Annemie Annemie schreef op 16 maart 2009 om 22:36
Bij onze (we waren met een groepje van 4 personen) keuze uit 3 mogelijkheden om een workshop Quantum Touch te volgen, besliste het lot voor Wiel en zijn vrouw Marion. Ger, onze \'mede-workshopper\' verwoordt het resultaat hierboven uitstekend.
Ik voeg daar persoonlijk graag andere aspecten van de workshop aan toe: integriteit, de mens in zijn waarde latend, geduld, humor, ruimte, tijd en vooral heel veel liefde voor de mens. Dat laatste voelde als een warme deken en maakt de workshop onvergetelijk. Dankjewel Wiel en Marion.
Ger Ger schreef op 16 maart 2009 om 11:36
De op 14 en 15 maart j.l. gegeven Workshop QT was in alle opzichten een openbaring. Niet alleen de manier waarop Wiel met behulp van Marion ons door de stof hebben geleid, maar ook de nodige professionaliteit was verrassend. In slechts 2 dagen wordt je duidelijk dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Aanvankelijk stond ik nogal zeer sceptisch tegenover deze fysiek niet tastbare geneeswijze. Maar het eindresultaat telt en voor mij is en was het een wijze levensles waarmee ik -mede in het belang van de medemens- nog vele malen mijn voordeel kan doen.
Rob van Baardwijk Rob van Baardwijk schreef op 9 maart 2009 om 20:45
De Workshop Quantum Touch was een erg bijzondere ervaring,energie door je lichaam laten stromen op een manier die snel aangeleerd kan worden door middel van verschillende ademhalingstechnieken.
Enkele dagen na de cursus heb ik mijn moeder die een ontsteking in haar knie had,al kunnen helpen en haar pijn kunnen verlichten.
Door deze cursus heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heeft mij een stap in de goeie richting gegeven,waardoor ik gemakkelijker een belangrijke beslissing in mijn leven heb durven te nemen.