Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
249 berichten.
Annemie Annemie heeft geschreven op 16 maart 2009 om 22:36
Bij onze (we waren met een groepje van 4 personen) keuze uit 3 mogelijkheden om een workshop Quantum Touch te volgen, besliste het lot voor Wiel en zijn vrouw Marion. Ger, onze \'mede-workshopper\' verwoordt het resultaat hierboven uitstekend.
Ik voeg daar persoonlijk graag andere aspecten van de workshop aan toe: integriteit, de mens in zijn waarde latend, geduld, humor, ruimte, tijd en vooral heel veel liefde voor de mens. Dat laatste voelde als een warme deken en maakt de workshop onvergetelijk. Dankjewel Wiel en Marion.
Ger Ger heeft geschreven op 16 maart 2009 om 11:36
De op 14 en 15 maart j.l. gegeven Workshop QT was in alle opzichten een openbaring. Niet alleen de manier waarop Wiel met behulp van Marion ons door de stof hebben geleid, maar ook de nodige professionaliteit was verrassend. In slechts 2 dagen wordt je duidelijk dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Aanvankelijk stond ik nogal zeer sceptisch tegenover deze fysiek niet tastbare geneeswijze. Maar het eindresultaat telt en voor mij is en was het een wijze levensles waarmee ik -mede in het belang van de medemens- nog vele malen mijn voordeel kan doen.
Rob van Baardwijk Rob van Baardwijk heeft geschreven op 9 maart 2009 om 20:45
De Workshop Quantum Touch was een erg bijzondere ervaring,energie door je lichaam laten stromen op een manier die snel aangeleerd kan worden door middel van verschillende ademhalingstechnieken.
Enkele dagen na de cursus heb ik mijn moeder die een ontsteking in haar knie had,al kunnen helpen en haar pijn kunnen verlichten.
Door deze cursus heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heeft mij een stap in de goeie richting gegeven,waardoor ik gemakkelijker een belangrijke beslissing in mijn leven heb durven te nemen.
Wiel & Marion Wiel & Marion heeft geschreven op 19 februari 2009 om 18:59
Beste bezoeker van onze website.
Vanaf vandaag is ons gastenboek in de lucht. We nodigen jullie uit om een berichtje achter te laten of jullie ervaringen te delen.