Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
255 berichten.
Jok Jok heeft geschreven op 8 juli 2009 om 11:11
Wiel en Marion, Jullie zijn voor mij heel bijzondere mensen, die mij helpen met het her-inneren aan, en het vinden van mijn werkelijke zelf. De eenvoud en de hartelijkheid die jullie uitstralen maakt het altijd prettig voor mij bij jullie langs te komen. Sinds ik bij jullie de cursus volg heb ik heel veel van mijzelf gezien en wil ik ook niet meer stoppen mijn zoektocht. Bedankt !!!
Anne Anne heeft geschreven op 28 mei 2009 om 00:02
In april heb ik de cursus Qauntum touch gedaan. Het was een heel fijn weekend. Goede begeleiding en je kreeg overal alle tijd voor. Voor mij als reikimaster ging er een nieuwe wereld open. Je kunt op een hele andere manier met energie werken. Het is echt een aanvulling op mijn reiki en in behandelingen gaat de combinatie vanzelf.
Ook voor privebehandeling geweest, wat voor een hele openbaring en rust in mezelf gezorgd heeft. Geweldig gewoon.
Marion en Wiel jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd.
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 21 maart 2009 om 08:52
IK ben een cursist bij Wiel en Marion,ik heb verschillende cursussen gevolgd en meditatie-avonden.Ben door Wiel en Marion mij zelf aan het ontdekken en zie hier mijn positieve en negatieve kanten. Leer hier naar te kijken en wat mee te doen. Ik beleef mooie ervaringen en dit alles verrijkt mijn leven.Als je deze deur opent,gaat er een wereld voor je open die je heel wat ervaringen leert.
manon manon heeft geschreven op 20 maart 2009 om 18:21
hoi ik ben een moeder van een zoontje van bijna 7 jaar mijn zoon had veel last van een stemmetje was een vervelend kind geworden dat niet begrepen werdt ik ben bij marion en wiel terecht gekomen via via ik moest eerst komen voor een behandeling meteen werdt alles duidelijk over mijzelf een paar dagen was mijn zoon aan de buurt was spannend maar we waren benieuwd wat er ging gebeuren mijn zoon ging liggen en was heel ontspannen toen de behandeling klaar was vertelde wil dat het stemmetje weg was kon mijn orren niet geloven maar is echt zo paar wekken later ging ik terug en vroeg hoe het met mijn zoon is ik zei perfect het stemmetje is echt weg ik ben nog onder behandeling ik wil marion en wiel bedanken wat ze voor ons hebben gedaan
Inge Inge heeft geschreven op 19 maart 2009 om 18:26
Tijdens mijn studie, merkte ik dat ik uit balans raakte. Ik was moe, had geen energie en zat met mijzelf in de knoop. Ik ben toen naar Marion gegaan en door de energetische therapie heb ik weer de rust in mijzelf gevonden. Ik vond het prettig dat ik nu daadwerkelijk met mijn gevoel aan de slag kon.
Ik heb middels de therapie en de tips en adviezen die ik gekregen heb, aan mijzelf gewerkt. Ik merkte al snel vooruitgang aan mijn eigen persoontje en ik had weer energie om met mijn studie verder te gaan! Ik heb mijzelf, middels de geweldige hulp Marion, weer leren respecteren en ik heb geleerd om op een positievere manier naar mijzelf te kijken.
Ik weet zeker dat ik mijn leven lang profeit heb van hetgeen dat ik tijdens deze therapie heb geleerd!