Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Gastenboek

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
228 berichten.
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 21 maart 2009 om 08:52:
IK ben een cursist bij Wiel en Marion,ik heb verschillende cursussen gevolgd en meditatie-avonden.Ben door Wiel en Marion mij zelf aan het ontdekken en zie hier mijn positieve en negatieve kanten. Leer hier naar te kijken en wat mee te doen. Ik beleef mooie ervaringen en dit alles verrijkt mijn leven.Als je deze deur opent,gaat er een wereld voor je open die je heel wat ervaringen leert.
manon manon heeft geschreven op 20 maart 2009 om 18:21:
hoi ik ben een moeder van een zoontje van bijna 7 jaar mijn zoon had veel last van een stemmetje was een vervelend kind geworden dat niet begrepen werdt ik ben bij marion en wiel terecht gekomen via via ik moest eerst komen voor een behandeling meteen werdt alles duidelijk over mijzelf een paar dagen was mijn zoon aan de buurt was spannend maar we waren benieuwd wat er ging gebeuren mijn zoon ging liggen en was heel ontspannen toen de behandeling klaar was vertelde wil dat het stemmetje weg was kon mijn orren niet geloven maar is echt zo paar wekken later ging ik terug en vroeg hoe het met mijn zoon is ik zei perfect het stemmetje is echt weg ik ben nog onder behandeling ik wil marion en wiel bedanken wat ze voor ons hebben gedaan
Inge Inge heeft geschreven op 19 maart 2009 om 18:26:
Tijdens mijn studie, merkte ik dat ik uit balans raakte. Ik was moe, had geen energie en zat met mijzelf in de knoop. Ik ben toen naar Marion gegaan en door de energetische therapie heb ik weer de rust in mijzelf gevonden. Ik vond het prettig dat ik nu daadwerkelijk met mijn gevoel aan de slag kon.
Ik heb middels de therapie en de tips en adviezen die ik gekregen heb, aan mijzelf gewerkt. Ik merkte al snel vooruitgang aan mijn eigen persoontje en ik had weer energie om met mijn studie verder te gaan! Ik heb mijzelf, middels de geweldige hulp Marion, weer leren respecteren en ik heb geleerd om op een positievere manier naar mijzelf te kijken.
Ik weet zeker dat ik mijn leven lang profeit heb van hetgeen dat ik tijdens deze therapie heb geleerd!
Lisella Lisella heeft geschreven op 18 maart 2009 om 13:18:
14 en 15 maart heb ik de cursus quantum touch gevolgd bij Wiel en Marion. Ik was geraakt door de betrokkenheid en integriteit van Marion en Wiel. Dat had zijn uitwerking op de groep, iedereen mocht er zijn, er was rust en daardoor konden we er allemaal heel veel uithalen. Een supermooie ervaring en ik vond dat ik mezelf verwend had door deze cursus te gaan doen.
Annemie Annemie heeft geschreven op 16 maart 2009 om 22:36:
Bij onze (we waren met een groepje van 4 personen) keuze uit 3 mogelijkheden om een workshop Quantum Touch te volgen, besliste het lot voor Wiel en zijn vrouw Marion. Ger, onze \'mede-workshopper\' verwoordt het resultaat hierboven uitstekend.
Ik voeg daar persoonlijk graag andere aspecten van de workshop aan toe: integriteit, de mens in zijn waarde latend, geduld, humor, ruimte, tijd en vooral heel veel liefde voor de mens. Dat laatste voelde als een warme deken en maakt de workshop onvergetelijk. Dankjewel Wiel en Marion.