Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Acces Energetic Facelift®

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

De naam Facelift doet deze behandeling eigenlijk geen eer aan! Het is meer een Body Lift, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest.
Waarom dan toch de naam Facelift?

Ouderdom en stress hebben vaak een negatieve invloed op onze huid en in het gezicht. Ook negatieve ervaringen kunnen zich tekenen in ons gezicht. Net zoals onze levensstijl, negatieve overtuigingen en oordelen.

HOE GAAT EEN ENERGETIC FACELIFT® IN ZIJN WERK?
De energetic facelift® is een hands-on behandeling, een zachte aanraking van het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht;
De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Interessant feit: In tegenstelling tot Botox, dat volgens het meest recente, wetenschappelijke onderzoek de expressie van vreugde en ontroering in het gezicht remt, ontsluit de Access Energetic Facelift® juist vreugde en het speelse, energieke functioneren van het lichaam!
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit.

Hoeveel oordelen gebruik jij onbewust tegen jouw lichaam?
Hoe zou het zijn om die met gemak en plezier los te laten?

Wat doet dit proces nog meer?
• Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit.
• Het werkt op alle organen.
• Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes.
• Het zorgt voor een gezondere huid en een meer vitale uitstraling.
• Het vermindert het oordeel naar eigen lichaam en dat van andere.
• Alhoewel gedaan op het gezicht bewerkstelligt het een algehele lichaamslift.
• Het zorgt letterlijk en figuurlijk ervoor dat je ‘lekkerder in je vel zit’!