Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Reis door de 7 chakra’s

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Deze cursus leert je een unieke kijk op het chakrasysteem. Onze visie is vooral praktisch en sluit aan op onze westerse manier van denken en leven. De manier van het chakrasysteem begrijpen vindt je nergens anders. Je zult de nodige AHA momenten ervaren en ineens bewust worden van je eigen kwaliteiten en thema’s waar verbetering aangebracht kan worden.

Doordat de uitleg aansluit bij onze westerse culturele en maatschappelijke achtergrond krijgen de verbeterpunten, die jij ontdekt, ook echt handen en voeten. Je kunt het meteen omzetten in daden en verander processen. Deze inzichten helpen je om terug te stappen in je oorspronkelijke kracht.

Onze reis start op het moment van conceptie in je verblijf in de baarmoeder en loopt door tot aan je volwassen leven. Alles wat er met je levensthema’s (chakrasysteem) kan gebeuren en hoe het zich ontwikkelt op energetisch gebied komt aan de orde. Dit vertalen we meteen in gedragspatronen zodat je het in jezelf en in de mensen om je heen herkent.

Door de praktische uitleg en herkenning kun je deze kennis makkelijk delen en toepassen, zeker als je therapeutisch werkt.

Voorkennis is niet nodig maar kan wel een meerwaarde voor jezelf zijn. We vragen alleen een open Mind voor de andere benadering die wij je geven.

Deze cursus geven we in een 3 daagse vorm in Kelpen en in een online versie, verdeeld over 5 avonden. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan of als je vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen.

Je kunt hier klikken voor het aanmeldformulier