Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Laat je verwonderen door de kracht van edelstenen.

In het dagelijkse leven ervaart iedereen wel eens angsten, overtuigingen, karaktertrekken enz. die je ervan weerhouden om dingen te doen die je leuk vind of om gewoon jezelf te zijn. Al snel wordt er dan geroepen dat de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding ligt. Mooi gesproken, maar hoe dan? Jij ziet die link niet, je hebt een gewone jeugd gehad, hoe kan ik daar nu nog ‘last’ van hebben?

Een familieopstelling met het gebruik van Edelstenen laat je zien hoe je op dit moment in je leven staat en waarom bepaalde dingen, in relatie met anderen, je steeds weer overkomen of waarom iets maar niet wil lukken. Het is een methode om inderdaad dat inzicht te krijgen waar vaak over wordt gesproken. Inzicht in hoe de verhoudingen in je gezin waren, wat er onderhuids speelde, wie op wie gefocust was en nog veel meer. We doen dit zonder oordeel naar de andere gezinsleden, het is geen zoektocht naar een schuldige.

Als je bewust wordt van de onbewuste interactie tussen de verschillende gezinsleden, met daarbij ook je eigen aandeel, dan heb je vervolgens de keuze om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

Edelstenen laten je de energetische uitwisseling ervaren en de opstelling brengt je inzicht in de situatie. Je ziet en ervaart vaste patronen, eilandjes binnen het gezin, wie leunt op wie, en nog veel meer.

Deze methode is niet alleen toe te passen binnen gezinssituaties, je kunt het gebruiken om inzicht te krijgen in alle situaties waarbij meerdere personen met elkaar interacteren. Denk aan je werk, vergadering op de tennisclub, vriendengroepen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om aan deze avond-workshop deel te nemen.

Aanvang: 19:30 uur en we eindigen rond 21:30 uur.
Waar: Prins Bernhardstraat 20, Kelpen – Oler

Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Aanmelden kan middels onderstaand formulier.

* verplicht veld

Ondersteund door Fast Secure Contact Form