Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Als medium sta je  tussen de aardse- en spirituele wereld, je vormt een verbindingsbrug tussen beide werelden. Elk mens bezit mediamieke talenten, die talenten ga je in deze opleiding ontdekken en ontwikkelen.

Mediamieke communicatie kun je leren!

We leren je als modern medium onderscheidingsvermogen in energieën op te bouwen, wat is jouw energie en wat is van een ander. Modern mediumschap is therapeutisch mediumschap. Dit is een mooie, nieuwe, verkwikkende manier om eenduidig bij oorzaak van pijn of blokkades te komen, die persoonlijke groei kunnen belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen direct worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De blokkade/pijn kan in dit of in vorige levens zijn ontstaan en mogen worden ontleed en ontrafeld om getransformeerd te worden. Zo kan men in een nieuwe energie ruimte stappen. Het loslaten van deze vaak onbewust onderdrukte emoties en het aangeven van het zielspad geven ruimte en stroming in lichaam en geest.

Je leert bewust contact te maken met “de andere wereld” op een gecontroleerde en verantwoorde manier. Je weet het verschil tussen aura lezen, psychometrie en daadwerkelijk contact met andere lichtwezens.

Als modern medium ben je straks in staat om vanuit je mediamieke bewustzijn je medemens boodschappen te geven, handreikingen te geven zodat ze hun eigen blokkades herkennen en kunnen transformeren.

Wat gaan we doen in deze 3 daagse cursus?

  • huis of locatie reinigen en leren hoe je entiteiten en auralifters herkend en naar het licht kan begeleiden
  • zielscontact en gidsen contact
  • innerlijk kind en deel-zelven
  • mediamieke regressie methode
  • mediamieke familie opstellingen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Voor iedereen die zijn mediamieke talenten in kaart wil brengen en op een goede manier wil inzetten. Wij zien regelmatig dat mensen met hun mediamieke talenten worstelen, van alles zien, horen, voelen enz. maar niet weten wat er mee te doen. Stap voor stap laten we je je eigen mediamieke talenten ontdekken en leren je hiermee om te gaan. We begeleiden je in praktische oefeningen zodat je vertrouwen in je talent opbouwt. Het spreekt voor zich dat we rondom dit thema ook de ethische kant niet buiten beschouwing laten.

Doorklikken naar het aanmeldformulier kan hier.