Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Cursus Kwantum Energie

 

Je eigen energie op een positieve manier laten stromen en daarmee jezelf en anderen helpen. Iedereen kan dit leren.

Kwantum energie voelt aan als een soort turbo-reiki. De werking ervan is diepgaander en sneller. Deze vorm van therapie is o.a. geschikt bij klachten aan het bewegingsapparaat.

Het helpt je om weer je natuurlijke, oorspronkelijke stand van je skelet te vinden. Denk hierbij aan scheefstaan van ruggenwervels, bekken en heupen.

Daarnaast is deze therapie in te zetten bij geestelijke en/of emotionele klachten. Het zorgt er tevens voor dat je je eigen energie op ieder gewenst moment kunt laten stromen en versterken.

Kwantum energie is een eenvoudige maar krachtige therapie die je lichaam een extra stoot genezingskracht geeft, als dat nodig is. Ook deze healingmethode gaat uit van de levenskrachtenergie (chi), maar dan in combinatie met ademhaling en lichaamsbewustzijn-techniek. Door resonantie, ademhalingstechniek en meditatie wordt het lichaam zelf gestimuleerd om te helen.

Gedurende een 2 daagse workshop leer je de technieken van Kwantum energie. Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat en een uitgebreide syllabus.

Naar het inschrijfformulier