Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Holistic Pulsing maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Holistic Pulsing is als warm water dat ijs doet smelten. Het is een diepe heling voor lichaam en geest.

 

Holistic Pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode en een waardevolle aanvulling bij massages en andere therapievormen. Het is een zeer zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt.

 

Je lichaam is je beste vriend. Je hebt het je leven lang bij je…er ‘wonen’ gebeurtenissen in het lichaam die verwerkt zijn en gebeurtenissen die nog niet verwerkt zijn. Het verleden zit altijd in het lichaam ingesloten. Via gespannenheid blijven onverwerkte gebeurtenissen aanwezig. Dit zorgt voor een stagnatie in het lichaam. Holistic Pulsing heft deze stagnatie in het water op door het inzetten van de pulsbewegingen.

 

De verschillende manieren van het pulsen brengen het lichaam in beweging. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Door de constante wiegende, ritmische bewegingen van holistic pulsing komt dit water in het lichaam tot op celniveau in beweging. Het geeft, mede door de zachte benadering de mogelijkheid tot overgave. De ‘noodzaak’ om weerstand te bieden wordt steeds kleiner en spanningen op een dieper niveau kunnen vrijkomen en worden losgelaten op een zachte manier. Het pulsen maakt de doorstroming weer optimaal en dit zorgt er voor dat de afvalstoffen in de lichaamscellen worden afgegeven aan de bloedstroom en via de nieren en de blaas worden uitgescheiden.

 

Holistic Pulsing is een methode om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het is veel meer dan een techniek. Het brengt je weer in contact met wie je werkelijk in wezen bent.

Holistic Pulsing werkt o.a. ondersteunend bij:

-Gebrek aan energie, vermoeidheid, spanningen en stress
-burn-out: om opnieuw contact te maken met je persoonlijke grenzen en mogelijkheden
-angsten en depressies
-spierspanningen en stagnaties in het lichaam
-emotionele trauma’s
-ter ondersteuning van fysieke en/of emotionele revalidatie
-wanneer je teveel in je hoofd zit en niet meer kunt voelen
-lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vastzittende nek, rugklachten, spierpijn, —  gewrichtsklachten,, daarnaast ook obstipatie en oedeem etc.
-tijdens zwangerschap: moeder en kind gaan een intense verbinding aan doordat zij samen worden gewiegd.
-specifiek voor kinderen, ook bij hyperactiviteit, faalangst, lusteloosheid, spanningsbuikpijn, bovendien ook bij moeilijk inslapen en driftbuien
-bij oude sportblessures
-bejaarden en dementerende; het wiegen heeft onder meer een positief effect op de gewrichten, waardoor verstijvingen kunnen verminderen en spieren kunnen ontspannen.

holistic pulsing

 

 

Duur: 3 dagen / 6 dagdelen Van 10:00 tot ± 16:00 uur
Jouw bijdrage bedraagt € 365,00
De geplande datums zijn hier te vinden.

Hier kun je doorklikken naar het aanmeldformulier.