Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Cursus over de eerste 12 Schussler celzouten

 

Celzouten vormen de werkstoffen voor je lichaamscellen. Wanneer er hier een disbalans ontstaat gaan je cellen minder goed functioneren. Op termijn levert dit fysieke en mentale ongemakken op. Uiteindelijk kan dat resulteren in chronisch ziek zijn.

In deze 2 daagse cursus behandelen we de eerste 12 celzouten, volgens de leer van Dr. Schussler. Dit zijn echt de basis celzouten die een lichaam nodig heeft. We nemen deze zouten stuk voor stuk door en koppelen daar ook de gezichtskenmerken aan vast. We bespreken hoe een disbalans kan ontstaan en op welke manier je de celzouten kunt inzetten.

Praktische vragen zoals onderstaand, worden tijdens deze cursus allemaal beantwoord,

  • zijn er bijwerkingen?
  • mogen ze met medicatie samen genomen worden?
  • hoeveel moet je er nemen?
  • hoe kun je ze innemen?
  • kun je er verslaafd aan raken?
  • enz.

Aan de hand van deze gezichtskenmerken leer je te ontdekken welke zouten het lichaam op dat moment nodig heeft zodat je na deze cursus de zouten ook effectief kunt inzetten.

Je kunt deze cursus ook online volgen in 3 avonden.

Kijk voor de planning in de agenda

Aanmelden voor deze cursus kan hier.

Wil je liever op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt meer leren over de Schussler celzouten? Dan is het thuis-studie pakket over de eerste 12 celzouten precies wat je nodig hebt. De nadruk bij deze thuisstudie ligt op het inzetten van de celzouten als zelfhulpmiddel. Dit pakket bestellen of meer informatie hierover kun je hier vinden