Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Reis door de 7 chakra’s

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Er zijn natuurlijk al veel boeken over chakra’s geschreven en misschien net zo veel cursussen reeds gegeven. Hoe ga je je dan onderscheiden?

Door een unieke aanpak. We beschrijven de chakra’s op een westerse manier zodat het aansluit bij onze culturele en maatschappelijke achtergrond.  Dat betekent dat we je leren en laten zien hoe de verschillende chakra’s en bijbehorende levensthema’s met elkaar verweven zijn en elkaar beïnvloeden. Deze kennis komt uit onze jarenlange ervaring en door de diepere kennis die zich heeft aangediend. We zijn veel met deze materie bezig geweest door chakra cursussen vanuit verschillende visies te volgen. Uiteindelijk hebben we al deze kennis aan elkaar gekoppeld en er onze eigen visie er aan toegevoegd.

We vertellen je hoe je als mini-mens ter wereld bent gekomen, wat toen de status van je chakra’s was. Je krijgt inzicht in hoe en waardoor het systeem verandert is, maar ook praktische handvatten om het weer dichter bij de oorspronkelijke afstelling te brengen, als jij dat wil, natuurlijk.

Gedurende deze dagen begeleiden we je in jouw proces en laten we je steeds weer ervaren en inventariseren hoe je eigen systeem op dit moment werkt.

Dit gebeurt allemaal op een praktische en pragmatische manier, zodat je dit in je dagelijkse leven herkend en kan gebruiken.  Dan kun je straks over chakra’s praten op een manier die iedereen begrijpt, zonder zelfs het woord chakra te hoeven gebruiken.

Voorkennis is niet nodig, kan wel een meerwaarde voor jezelf zijn. We vragen alleen een open Mind voor de andere benadering die wij je geven.

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan of als je vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen.

Je kunt hier klikken voor het aanmeldformulier