Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Oorkaarsen vinden hun oorsprong bij de Hopi Indianen. In het begin hebben ze hun helende kaarsen uit boomschors gemaakt, later uit pijnstillende/geneeskrachtige kruiden. Het behandelen van het lichaam met kaarsen was echter nog niet bekend. De lichaamskaars is begin 1990 voor het eerst toegepast.

oorkaars

 

Oor-en lichaamskaarsen worden met de hand gedraaid en zijn voor 100% vervaardigd uit natuurlijke producten. Vlaslinnen wordt handmatig tot een conische cilinder gerold en vervolgens gedrenkt in bijenwas vermengd met Kurkuma of Indische saffraanwortel en etherische oliën.

De oorkaarsen werken via de uitwendige gehoorgang en kunnen ingezet worden bij klachten in het hoofd en schoudergebied. Denk hierbij aan oor- en bijholten problemen, beginnende verkoudheid, keelpijn, oorpijn, prikkelbaarheid, stressymptomen, hoofdpijn, migraine en nog veel meer. Tijdens de behandeling wordt er in beide oren een kaars gebruikt in verband met het evenwichtsorgaan.

 

 

Lichaamskaarsen verminderen of verwijderen blokkades in energiebanen. Geblokkeerde energie banen veroorzaken lichamelijke ongemakken en pijnklachten. Door het opheffen van de blokkades maakt het lichaam de weg vrij om zich van opgehoopte afvalstoffen te ontdoen. Deze kaarsen kunnen ingezet worden bij o.a.

  • Buikpijn
  • Menstruatie- /ovulatiepijn
  • Gewrichtspijnen
  • Klachten met betrekking tot de luchtwegen
  • Ontstekingen
  • om wondgenezing te verbeteren/stimuleren
  • pijn in lichaamsdelen zoals schouder, knie, rug enz.

Oor- en lichaamskaarsen worden gecombineerd met een natuurgeneeskundige behandeling. De behandeling met kaarsen geeft rust, warmte en aandacht wat meehelpt aan het genezingsproces.

Nieuwsgierig hoe de oor- en lichaamskaarsen toegepast worden of wat ze voor jou kunnen betekenen?

Boek dan nu deze mooie behandeling via deze link