Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Ontmoet Jezelf met Body & Mind

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Het uitgangspunt van deze cursus vormt het gegeven dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het lichaam draagt weggedrukte overtuigingen in zich die onbewust ons gedrag beïnvloeden. Dit lichaamsgeheugen kan je ervan weerhouden om daadwerkelijke veranderingen in je leven tot stand te brengen. Het bevat zelfs informatie waar je met je bewustzijn nauwelijks bijkomt.

Werken met houding en beweging brengt je in communicatie met je lichaam en heeft een directe uitwerking op je gevoelslaag en je denken. Dit geeft blijvende veranderingen en maakt de weg naar jezelf vrij.

In deze cursus wordt theorie afgewisseld met praktijk.

Binnen deze cursus worden verschillende werkvormen aangeboden

Een aantal van deze werkvormen zijn:

Meditatie & Visualisatie
Meditatie is een zeer krachtig middel voor het helen van lichaam en geest. Je leert de kracht van visualisatie te gebruiken om genezing te bevorderen en ziektes te voorkomen. We kunnen hiermee ons verleden opruimen en duidelijk visualiseren wat bij ons hoort en wat we los mogen laten.

Ademhaling
werken met onze ademhaling vermindert angsten, verlaagt onze bloeddruk en hartslag en bevordert tevens het vermogen om de geest te focussen. De ademhaling wordt gebruikt om ruimte te brengen in gedeeltes van het lichaam die gespannen en geblokkeerd zijn.

Beweging & Lichaamsbewustzijn
Ervaren hoe je lichaam reageert op verschillende situaties geeft aanwijzingen en oplossingen over je interne stagnaties.

Lichaamsbewustzijn zorgt voor het herkennen van oude beperkende bewegingspatronen die zorgen voor pijn, klachten en ongemak. Je spreekt dan van stagnerende energie. Deze energie maak je vrij door actie en beweging. Beweging schept ruimte, energie en creativiteit.

Het aanmeldformulier vind je hier.