Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Een cursus om je de beginselen van spiritualiteit eigen te maken zodat je beter in je eigen energie kan zijn en blijven. Verder ontwikkel je de eerste vaardigheden van mediamieke communicatie.

In deze cursus maak je je een aantal basisvaardigheden eigen op het gebied van werken met energie en intuïtie. Het verschil ervaren tussen gronden en aarden. Je leert om te gaan met aurabeheer en jouw eigen energie. Welke energie van jou is, of van een ander. Hoe je je hiervoor kunt openen of juist afsluiten. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kunt interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. Soms worden ook persoonlijke processen aangeraakt waardoor je leert loslaten en hoe verder groeien voor jou mogelijk is. Ruimte scheppen in je eigen geest en inzicht krijgen in je eigen processen biedt voor velen grote kansen om te groeien in deze enerverende tijd.

Onderstaande thema’s komen aan de orde:

  • Je aura goed leren gronden en beheren
  • Basiskennis hoofdchakra’s
  • Vertrouwen krijgen in je gevoel & je intuïtie
  • Vertrouwen hebben in wat je doorkrijgt
  • Aura lezen en psychometrie

De cursus Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug naar wie je bent.

Het aanmeldformulier vind je hier.