Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Familie opstelling middels edelstenen

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

In het dagelijkse leven ervaart iedereen wel eens angsten, overtuigingen, karaktertrekken enz. die je ervan weerhouden om dingen te doen die je leuk vind of om gewoon jezelf te zijn. Al snel wordt er dan geroepen dat de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding ligt. Mooi gesproken, maar hoe dan? Jij ziet die link niet, je hebt een gewone jeugd gehad, hoe kan ik daar nu nog ‘last’ van hebben?

Dan is de mediamieke opstelling met edelstenen precies wat je zoekt. Het is een methode om inderdaad dat inzicht te krijgen waar vaak over wordt gesproken. Inzicht in hoe de verhoudingen in je gezin waren, wat er onderhuids speelde, wie op wie gefocust was en nog veel meer. We doen dit zonder oordeel naar de andere gezinsleden, het is geen zoektocht naar een schuldige.

Als je bewust wordt van de onbewuste interactie tussen de verschillende gezinsleden, met daarbij ook je eigen aandeel, dan heb je vervolgens de keuze om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

Deze methode is niet alleen toe te passen binnen gezinssituaties, je kunt het gebruiken om inzicht te krijgen in alle situaties waarbij meerdere personen met elkaar interacteren. Denk aan je werk, vergadering op de tennisclub, vriendengroepen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om aan deze avond-workshop deel te nemen.

Aanvang: 20.00 uur en we eindigen rond 22.00 uur.

Aanmelden kan middels onderstaand formulier.

* verplicht veld

Ondersteund door Fast Secure Contact Form