Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Mineraal disbalans

In onze praktijk ontmoeten we veel mensen met een disbalans in de mineraal huishouding. Dit onstaat door onze jachtige manier van leven en de laatste 2½ jaar heeft de corona crisis hier ook behoorlijk aan bijgedragen. 

Een disbalans in de mineraalhuishouding

 levert zowel fysiek als mentaal klachten op. Denk hierbij aan vermoeidheid, concentratieproblemen, spierspanning, pijnklachten in gewrichten en ga zo maar door.

We kijken welke mineralen er uit balans zijn aan de hand van een gezichtsanalyse en zetten daarnaast ook vaak de bodyscanalyser in om een bredere analyse te doen naar vitaminen enz.

Celzouten

Om de disbalans op te heffen zetten we celzouten in, die we aan de hand van de gezichtanalyse bepalen. De inzet van deze mineralen zorgt ervoor dat er weer balans ontstaat, waardoor je metabolisme beter functioneert, en dat levert een verbetering van de fysieke en mentale situatie op.

Celzouten zijn lichaamseigen minerale zouten die in de vorm van een smelttablet via het wangslijmvlies opgenomen worden. Door inname van deze zouten kan het lichaam zijn mineraalbalans verbeteren

Wil je een afspraak maken voor een celzouten analyse, klik dan op onderstaan button en
kies de optie: bodyscan en celzouten analyse.
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.