Lichthealing

Heelwording van binnen naar buiten is de kern van deze behandeling. Bij een botbreuk of een wond spreek je van genezing. Bij het werken met je fijnstoffelijke lichaam spreken we echter van “helen” Met deze behandeling maak je weer contact met de diepere lagen in jezelf. Vanuit dit contact word je je bewust van dieper liggende belemmeringen en kun je deze helen. Door dit te helen wordt het zelfgenezend vermogen van het fysieke lichaam weer op gang gebracht.

Als ondersteuning bij deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van de E.E.N.® energetica. Deze energetische middelen werken transformerend, ze bevatten zeer hoge lichttrillingen en herstellen de krachten in de mens. Deze middelen bezitten een brede werking, ze werken op chakra, energetisch en fijnstoffelijk niveau. Helen betekent in dit geval lichaam, geest en ziel in balans brengen.

De E.E.N.® energetica zijn eveneens toepasbaar bij kinderen en hun huidige problematiek. Vaak zijn kinderen zich bewust van vorige levens en bezitten al een hogere lichttrilling. De energetica ondersteunen hen om de liefde te laten stromen, zodat ze niet blokkeren. Deze kinderen hebben hier op aarde elk hun eigen taak uit te werken. Soms hebben zij nog wat karma te verwerken. De middelen ondersteunen de transformatie van het karma.