Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Access BARS® zijn energiebanen en -punten in en om het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen.

Door slechts lichte aanraking van deze 32 punten op het hoofd geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen vanuit jou eigen verlangen.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte opnemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken.

Met deze energetische therapie ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het geeft de kans om oude gedachten en niet werkende patronen los te laten waardoor je vrijer in het leven komt te staan.

Bars® is een effectieve techniek voor stress vermindering, angst, depressie, slaapbevordering, gewicht, fysieke klachten, onrust en concentratieproblemen bij kinderen etc.

Wetenschappelijk

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je de Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Het ontvangen van een Bars® sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam ten goede.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.