De Behandeling

De behandeling binnen onze praktijk is gebaseerd op E.E.N. therapie ( lichaams gerichte psychosociaal therapie), deze therapie is gebaseerd op de volgende denkwijze: Onze gedachten en emoties beïnvloeden rechtstreeks ons lichamelijk en geestelijk functioneren. 

De therapie bestaat uit een korte reeks van consulten met een tussenpauze van ongeveer 3 weken. Deze tijd heeft het lichaam nodig om het natuurlijke genezingsproces weer op gang te brengen.

De behandeling is erop gericht naar de dieperliggende oorzaak van een klacht te gaan.

Als lichaam en geest in balans komen verminderen of verdwijnen de klachten. Het “beter voelen” komt altijd van binnenuit. Immers 95% van onze klachten zijn psychosomatisch en trekken we onbewust aan, doordat we ervaringen niet goed hebben verwerkt.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de behandeling, voel u dan vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch en per mail, ons telefoonnummer is 0495-651183 of klik op contact voor het contact formulier.

De behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Controleer bij uw eigen zorgverzekeraar welke vergoedingen gelden voor de door u afgesloten verzekering.

Wiel is als therapeut geregistreerd bij de vbag onder lid nummer 2.071012.A

Marion is als therapeut geregistreerd bij de VIV onder lid nummer 1907476A