Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Deze workshop wordt gegeven door Marion en Renate.


Oorkaarsen vinden hun oorsprong bij de Hopi Indianen. In het begin hebben ze hun helende kaarsen uit boomschors gemaakt, later uit pijnstillende/geneeskrachtige kruiden. Het behandelen van het lichaam met kaarsen was echter nog niet bekend. De lichaamskaars is begin 1990 voor het eerst toegepast.

Oor-en lichaamskaarsen worden met de hand gedraaid en zijn voor 100% vervaardigd uit natuurlijke producten. Vlaslinnen wordt handmatig tot een conische cilinder gerold en vervolgens gedrenkt in bijenwas vermengd met Kurkuma of Indische saffraanwortel en etherische oliën.

De oorkaarsen werken via de uitwendige gehoorgang en kunnen ingezet worden bij klachten in het hoofd en schoudergebied. Denk hierbij aan oor- en bijholten problemen, beginnende verkoudheid, keelpijn, oorpijn, prikkelbaarheid, stressymptomen, hoofdpijn, migraine en nog veel meer. Tijdens de behandeling wordt er in beide oren een kaars gebruikt in verband met het evenwichtsorgaan.

Nieuwsgierig hoe jij de oorkaarsen kan toepassen? Meld je dan nu aan voor deze interessante workshop. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Jouw investering bedraagt € 95,00 exclusief BTW ( inclusief lunch, koffie, thee, wat lekkers en een digitale syllabus ) Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op:

Marion: 06-17582548

Renate: 06-43110836

Het aanmeldformulier is hier te vinden en voor de geplande datums klik je op agenda.