Pr. Bernhardstraat 20, 6037 RW. Kelpen-Oler
06-17582548
info@marlantis.nl

Cursus therapeutische Holistic Pulsing

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Driedaagse cursus Therapeutisch Holistic Pulsing waarin theorie afgewisseld wordt met praktijk. Je kunt instappen in deze cursus wanneer je de basiscursus Holistic Pulsing reeds hebt gevolgd. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers. We geven deze cursus met 2 docenten ( Wiel & Marion)

Tijdens deze training leren we je om de techniek van Holistic Pulsing op een therapeutische manier in te zetten. We richten ons niet alleen op fysieke klachten maar gaan ook in op mentaal emotionele belemmeringen.
Vanuit onze visie is de combinatie van een zachte, pulserende beweging van lichaam met bewustwordingstechnieken een ideale combinatie om te helen op een diep niveau.

Wanneer je ervan uit gaat dat emotionele gebeurtenissen ook hun weerslag vinden in ons lichaam en dat het juist je lichaam is dat je bij spanning weer terug zet in een oude vertrouwde houding met de daar gekoppelde emotie, dan begrijp je dat je beide moet helen.

Tijdens deze training maken we een koppeling tussen het chakrasysteem – mentaal / emotionele belemmeringen en fysieke klachten.

Een ander, misschien nog belangrijker aspect, waar we aandacht aan schenken is de mindset en energetische stand van de therapeut.

Hoe kom je, en blijf je, in verbinding met je cliënt op energetisch vlak.
Hoe houd je de verbinding met jezelf intact?
Hoe laat je de cliënt veiligheid ervaren?
Welke vragen stel je?
Welk resultaat streef je na?
Hoe sta je?
En nog veel meer…………….

Kortom, het is een op de praktijk gerichte cursus met energetische diepgang en uitbreiding van technieken.

Duur: 3 dagen / 6 dagdelen Van 10:00 tot ± 16:00 uur

Hier kun je doorklikken het aanmeldformulier.