Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
204 berichten.
Nadine Craeghs Nadine Craeghs schreef op 30 april 2018 om 10:43:
Lieve Marion & Wiel,

Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst mogen kennis maken met holistic pulsing. Het bracht me zo enorm bij mezelf dat ik dacht: dit wil ik ook kunnen.
Als een klein kind heb ik uitgekeken naar het weekend... Het mooie is dat al mijn verwachtingen ingelost zijn.
Met welke warmte en liefde jullie al dit moois overbrengen naar de cursisten, zo een mooie groep bij elkaar.
Hopelijk blijf ik nog een hele tijd jullie pad kruisen.
Liefs, Nadine
Susan Susan schreef op 29 april 2018 om 21:50:
Lieve Marion en Wiel
Wat waren het mooie leerzame dagen. Met verschillende emoties, die los getrild worden.
Onvoorstelbaar dat dit allemaal naar boven kan en mag komen.
Heerlijk die ontspannenheid die het teweeg brengt.
Liefs Hans en Susan
Jit Jit schreef op 29 april 2018 om 21:48:
De effecten van Holistic Pulsing zijn diepgaand. Indrukwekkend wat er emotioneel gebeurt door deze 'eenvoudige' techniek.
Heel fijne ervaring.
Lieve groet Jit Bakker
Finy Finy schreef op 29 april 2018 om 21:46:
Lieve Marion en Wiel
Wat een ervaring, geweldig!
Dank jullie voor dit mooie cadeau
Liefs Finy
Claudia Claudia schreef op 19 februari 2018 om 09:35:
Lieve Wiel, lieve Marion,
Afgelopen weekend vroeg iemand mij hoe het met mij gaat. Ik hoorde mezelf antwoorden 'goed' en ik voelde van binnen dat ik dat ook echt meende! Dat was de afgelopen maanden wel anders en ik heb me meer dan eens afgevraagd of ik me ooit echt wel weer goed zou gaan voelen. Ik ben regelmatig bij jullie geweest voor een individuele sessie, tijdens de meditatieavonden en trainingen. Bij jullie voelde ik me steeds thuis komen, dat gaf me rust, ontspanning en een veilig en vertrouwd gevoel dat ik in mezelf even niet zo goed kon vinden. Het was ook onwennig om zo vaak aandacht voor mezelf te vragen en er was regelmatig een strijd in mezelf gaande; enerzijds was er dat stemmetje dat zei dat ik me niet aan moest stellen en het toch echt wel zelf moest kunnen, en aan de andere kant was er dat gevoel van rust dat zei dat ik die aandacht best mocht vragen, ook nodig had en dat dat ook helemaal oké was. En ook jullie bevestigden dat telkens weer en hebben mij geholpen om nieuwe laagjes in mezelf te ontdekken. Ik ervaar meer dan ooit liefde en acceptatie, voor mezelf en daardoor ook voor anderen. En ik kan weer voelen als ik zelf met cliënten werk! Dat ben ik een tijdje kwijt geweest, maar het is terug! Dit alles heeft eraan bijgedragen dat ik me nu elke dag meer (en meer dan ooit tevoren) thuis voel in mezelf. Dat is fijn! Ik heb weer vertrouwen in mezelf en in mijn eigen kracht. Dank jullie wel voor alles wat jullie daaraan bijgedragen hebben. Jullie zijn voor mij twee engelen op aarde! Tot gauw! Liefs, Claudia