Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
192 berichten.
Annelies Annelies schreef op 11 januari 2018 om 14:19:
Marion en Wiel,
Dank voor de verkiezingsdagen van Holistic Pulsing. Geweldig mooi, een zachte aanraking wat het kan betekenen voor de ander.
Bedankt voor de uitleg.
Pulsing groet, Annelies
Sjannie Sjannie schreef op 10 januari 2018 om 14:16:
Lieve Marion & Wiel
Wat een beleving, de therapeutische Holistic Pulsing. Jullie brengen deze met zoveel geduld en liefde.
Het voelt super!
Liefs, Sjannie
Elle Elle schreef op 3 december 2017 om 15:57:
Wiel en Marion,

Waardevolle, oprechte en echte mensen, zo ervaar ik jullie beiden. Wiel heeft al een heel traject met me afgelegd in de EEN opleiding waar ik enorm dankbaar voor ben. De ruimte die ik kreeg om steeds weer mijn eigen processen en mijn eigen- niet weten te onderzoeken gaf me zoveel ruimte en vrijheid. Zowel als docent als therapeut heb ik graag contact met Wiel en Marion. Hun niet- oordelende kijk, hun kracht, hun liefde die centraal staan in het werken raakt me en maakt me ook steeds weer een mooier mens. Daarnaast heb ik pas leren kennis maken met de holistic pulsing van Marion. Wat een passie. Het is in ieder geval voor mij de eerste therapie die me zo ontspannen kan laten voelen, met of zonder woorden,... Ik ben fan en hoop nog lang op jullie pad te mogen zijn! Voor mij zijn jullie mijn inspiratie om verder te gaan op mijn eigen alternatieve pad. Bedankt!
Marielle Marielle schreef op 28 november 2017 om 16:49:
Ik heb de masterclass testen van afgelopen vrijdag als waardevol ervaren. De verdieping en nuancering maakt het makkelijker om bij de kern te komen en een vertaalslag te maken in communicatie dat beter aansluit bij de beleving van de ander. Ook vond ik het verrijkend om diverse casussen te bespreken voortkomend uit 10 jaar praktijkervaring met deze methode.
Claudia Claudia schreef op 28 november 2017 om 11:45:
Afgelopen week heb ik bij Wiel de masterclass Meten gevolgd, voor E.E.N. therapeuten. En er werd gevraagd om hier, als ik dat zou willen, iets over in dit gastenboek te schrijven. Er valt heel veel over te zeggen en tegelijkertijd weet ik de juiste woorden niet te vinden. Als ik er dan iets over zou kunnen zeggen, is dat Wiel het talent heeft om in deze masterclass alle theorie tot leven te wekken op zijn eigen unieke manier en je de kans krijgt om de kennis die in je hoofd zit te laten integreren in je hele systeem. Dan ga je het begrijpen op een andere laag, andere linken leggen en valt opeens een heleboel op zijn plek. Wat mij betreft een must voor alle E.E.N. therapeuten die klaar zijn om een stap verder te gaan en een laagje dieper te duiken!