Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
216 berichten.
Esther Esther schreef op 17 maart 2019 om 18:37:
Super bedankt voor 2 uiterst leerzame dagen!
Met een lach en een traan zijn vele nieuwe deurtjes open gezet. ­čśŐ
leon leon schreef op 8 maart 2019 om 19:27:
vandaag voor de tweede keer op cursus, nu het eerste deel gevolgd van spirituele en intu├»tieve ontwikkeling. Ben er erg enthousiast over. Fijn groepje, iedereen erg ge├źngageerd. Heeft me erg veel nieuwe inzichten gebracht voor mijn leven. En onvermoede dingen ontdekt. Dat je een aura kunt voelen bijvoorbeeld. Verbluffend! Was heel stimulerend en ik zie erg uit naar het slotdeel volgende week zaterdag. Wil het iedereen aanbevelen. Zeker ook door de wijze waarop de cursus wordt gegeven. Ruimte voor ernst, ruimte voor relativering, ruimte voor humor. En er dan b├ęter uitkomen dan dat je erin ging!!
Loes Loes schreef op 14 februari 2019 om 15:52:
Vraag; Hoe heb je deze dagen ervaren? .....Dat ik steeds bewuster word van het voelen en zien en ervaren. Dat ik mezelf steeds meer erkenning geef en mag zijn wie ik ben! Verder ben gekomen in mijn eigen proces. Verder geen tops: het was TOP
DANK!
Claudia Claudia schreef op 14 februari 2019 om 15:50:
Ik begon de cursus met een lichte weerstand, had eigenlijk geen zin, terugkijkend vanuit een angst om te falen. toen ik besloot om te genieten en plezier te hebben, is dit ook precies wat er gebeurde. Veel geleerd & genoten & plezier gehad.
(cursist therapeutische holistic pulsing)
Alexandra & Edwin Alexandra & Edwin schreef op 10 februari 2019 om 19:53:
Fijn om dit te hebben mogen ervaren, een aanvulling voor onze persoonlijke ontwikkeling.
Marion & Wiel zijn hele fijne begeleiders en zorgen voor een ontspannen sfeer. Leerstof goed vertaald naar praktijk met veel oefenmomenten, waarbij een ieder in zijn waarde wordt gelaten.
Dank jullie voor nieuwe inzichten.