Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
204 berichten.
Anne Elisabeth Anne Elisabeth schreef op 7 februari 2019 om 15:59:
Marion & Wiel,
De reiskoffer en rugzak stonden reeds klaar voor de reis naar mezelf. Enkel de inhoud was nog niet duidelijk.....
Wat neem ik mee en wat laat ik thuis. Onbewust weet je wat je volgens de weersomstandigheden nodig hebt op je reisbestemming, maar toch is dat voor iedereen verschillend.
Door jullie rationaliteit, aanreiken van de juiste bouwstenen vooral in alle eenvoud zonder al te veel spektakel, maakt jullie cursussen voor iedereen toegankelijk!
En ja, sinds vandaag is mijn reiskoffer volledig gevuld en de rugzak.....die ga ik thuis laten!
Dank je wel voor alles.
Liefs, Anne Elisabeth xxx
Saskia Saskia schreef op 7 februari 2019 om 10:09:
Mediumschap & Trancehealing betekende voor mij thuiskomen en leren bij mezelf te blijven. Maar ook kreeg ik de uitnodiging om te leren vertrouwen in mijn eigen waarnemingen. De veiligheid van de groep opende deuren die het mogelijk maken op op een nieuwe manier mezelf te kunnen en mogen uiten. Dit brengt grote veranderingsprocessen teweeg waarvoor mijn grote dank!
Met liefdevolle groet, Saskia
wilma wilma schreef op 7 februari 2019 om 10:06:
Wat fijn om weer thuis te komen bij mezelf. Een heerlijke groep mensen. De begeleiders, die zijn fijn, dat wist ik al. Maar de medecursisten waren ook heerlijk. Wat een fijn gevoel. Veilig. Het mag zijn zoals het is. Weer tot mijn kern komen. Het lukt doordat mijn kracht weer is aangewakkerd.
Dank jullie wel. Groetjes, Wilma
Bianca Groeneveld Bianca Groeneveld schreef op 7 februari 2019 om 09:59:
Als grapje vertelde ik een goede vriend dat ik 'vliegles' zou krijgen. In de realiteit heb ik op een veilige landingsbaan, mijn eigen intuïtie, kennis en kunde mogen verdiepen omgeven door hele fijne medecursisten en twee fantastische navigators. Een bevestiging dat ik op het goede pad zit en mag vertrouwen op mijn eigen 'zijn'!
Miriam Creusen Miriam Creusen schreef op 6 februari 2019 om 17:50:
Een hele mooie cursus om je eigen zijn en kunnen verder te verkennen en door te ontwikkelen. Veilige en vertrouwde plek bij Wiel en Marion. Woorden die erbij passen voor mij zijn; invoelingsvermogen, onderscheidingsvermogen ontwikkelen, ontvankelijkheid, 'je oersoepje' leren onderscheiden.