Pr. Bernhardstraat 20 6037 RW Kelpen - Oler
0495-651183
info@marlantis.nl

Chakra’s meten met een pendel

centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Het chakra systeem vormt een belangrijk onderdeel in de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Westers vertaalt kun je dit koppelen aan essentiële levensthema’s die elk mens in zijn leven tegenkomt en waarop je als mens kan blokkeren. Denk aan thema’s zoals (zelf)vertrouwen, communiceren, angsten, maar ook het thema wie ben ik? hoort hier bij.

Als je met mensen werkt of bewust bezig bent met je eigen ontwikkeling dan is het handig als je de stand van de chakra’s op een eenvoudige en snelle manier in kaart kan brengen. Je krijgt zo direct inzicht in een stagnatie of een blokkade, of wat er juist heel erg goed werkt. De pendel is het ideale hulpmiddel om dit zichtbaar te maken.

In deze 1 daagse cursus gaan we je het volgende leren:

  • De techniek van het pendelen, hoe werkt het en hoe kan ik het verantwoord gebruiken.
  • Waaraan moet je vraagstelling voldoen en welke vragen stel je niet.
  • Vanuit welke intentie en Mindset kun je het beste pendelen.
  • Aan de hand van een pendelkaart het chakrasysteem in kaart brengen.
  • Hoe je deze pendelkaart leest en toepast. We leren je niet alleen de techniek van het pendelen. Door de methodiek die we gebruiken krijg je tevens meer inzicht in de chakra’s (thema’s) die blokkeren, en hoe ze elkaar beïnvloeden. Je kan zo eenvoudiger naar de oorzaak gaan van een klacht. Op deze manier is het makkelijker te communiceren met je cliënt omdat je ter plekke kunt zien welke thema’s een verstoring hebben.
  • Hoe je jezelf kan testen met de pendelkaart en kan zien waar je tegen aanloopt.

Deze cursus vormt de perfecte aanvulling op onze cursus chakra therapie en therapeutische Holistic Pulsing of Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling.

Deze cursus bieden we ook in een online versie aan, opgesplitst in 2 avonden. Op de eerste avond leren we je de basistechnieken om te kunnen pendelen. Op de 2de avond koppelen we deze technieken aan het chakrasysteem. Wil je alleen maar leren pendelen dan kun je je ook alleen voor de eerste avond aanmelden.

Heb je behoefte aan meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen via telefoon of mail.

Naar het inschrijfformulier